Energiaratkaisujen ryhmäpäällikkö, Helsinki

Haluatko olla mukana tiimissä, jonka hommana on mahdollistaa energiamurroksen toteutuminen kestävästi ja kustannustehokkaasti sekä energian käyttäjille että tuottajille? Kaipaamme osaksi joukkuettamme energistä ja osaavaa ryhmäpäällikköä vastaamaan tästä liiketoiminnasta.

Jos esimerkiksi kysyntäjousto, suuret lämpöpumppujärjestelmät, hukkalämmön kierrättäminen ja älykkäät järjestelmät kiinnostavat, kannattaa jatkaa lukemista. Hallitsemme energiaratkaisut – myös niiden kunnianhimoiset versiot. 

Projektimme ovat tyypillisesti toteutettavuusselvityksiä ja esisuunnittelua, jolloin tulee hallita tekniset konseptit, kannattavuuslaskelmat ja asiakkaiden neuvonanto liiketoiminta- ja hinnoittelumalleissa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi energialaitokset tai paljon energiaa käyttävät kiinteistön omistajat tai kehittäjät, jotka haluavat varmistaa, että heillä on käytössään myös jatkossa modernit ja vähäpäästöiset energiaratkaisut.

Tehtäviisi kuuluu motivoituneen ja osaavan asiantuntijatiimin kipparoiminen, palveluiden kehittäminen ja asiakassuhteiden rakentaminen. Saat avainrooliin olla kasvattamassa liiketoimintaa ja luomassa edistyksellisiä energiaratkaisuja. Osana työtäsi toimit myös konsultointiosaston johtoryhmän jäsenenä.

 

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita. 
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme. 
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman paidan päälle. 
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) energia-alalta tai vastaavalta tehtävään soveltuvalta alalta ja alan työkokemusta vähintään 5 vuotta. Työkokemuksesi olisi mielellään suurten kiinteistöjen energiaratkaisuista, teollisuuden energiaratkaisuista ja/tai hajautetuista energiaratkaisuista erityisesti suurten lämpöpumppujen parissa. 

Sinulta löytyy kokemusta konsultointiprojektien johtamisesta ja ymmärrystä energiamurroksen mahdollisuuksista sekä kykyä johtaa ihmisiä. Aiempi kokemus esimies työstä katsotaan eduksesi. Et pelkää johtaa esimerkillä ja olet valmis myös tarttumaan toimeen. Samalla pääset nauttimaan yhdessä tekemisen meiningistä sekä innostavien ja osaavien työkaverien seurasta.

Asiakastyöskentelysi on sujuvaa ja sinulta löytyy intoa sekä halua kasvattaa liiketoimintaa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

 

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella keskiviikkoon 18.8.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. 

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Teemu vastaa niihin mielellään. Hänet tavoitat 9.8. eteenpäin seuraavasti:

Osastonjohtaja Teemu Salonen, p. 050 344 6589 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus