Suunnittelija Liiketalouden tradenomi -tutkintoon

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 750 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme Liiketalouden tradenomi -tutkintoon (AMK)
suunnittelijaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa elokuussa 2023.

Suuren osan työstä muodostaa lukuvuosittainen opetusohjelman toteutussuunnittelu, yhdessä tutkintotiimin muiden toimijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös toimintamme mittareiden ja raporttien seurantaa ja analysointia.
Olet osa TRALIn tutkintotiimiä ja osallistut omassa asiantuntijaroolissasi tiimin erilaisiin kehittämis- ja suunnittelutehtäviin. Lähimpänä työparinasi toimii tutkinnon toinen suunnittelija. Toimitte lukuvuosi- ja lukujärjestyssuunnittelussa yhteistyössä Koulutuksen palveluiden, osaamisalueiden ja muiden tutkintojen suunnittelijoiden kanssa.

Työskentelemme monipaikkaisesti etätyömallimme mukaisesti. Lähityöpäivinä pääasiallinen toimipisteesi on Pasilan kampus, mutta sinulla tulee olla valmius työskennellä tarvittaessa myös Porvoon kampuksella.

Edellytämme

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kykyä tietojärjestelmien käyttämiseen ja monipuoliseen hyödyntämiseen
  • sujuvaa englannin kielen taitoa
  • tarkkaa ja analyyttista työskentelyotetta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia
  • paineensietokykyä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kiinnostusta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn tiimissä, jossa motivaatio, sitoutuneisuus ja hyvä tiimihenki ovat vahvuuksiamme. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkintojohtaja Heidi Théman, puh. 0404887129, keskiviikkona 15.3. klo 10–11 ja maanantaina 20.3. klo 16–17.

Hae tehtävää viimeistään 26.3.2023. Liitä hakemukseesi CV.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Digitaidot

Kielitaito

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot