Haemme SIIVOOJAA Porin alueelle

Osa-aikaiseen vakinaiseen työsuhteeseen. Työtehtävän viikkotunnit vaihtelevat, sijoittuen 33,5–37,5 viikkotunnin välille.

Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme porras- ja yleistentilojen (esim. sauna- ja porrastilojen) ylläpitosiivous, sekä tarvittaessa toimit apuna peruspesuissa, työaika on klo. 6–16 välillä.

Aikaisempi muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä vaaditaan, lisäksi arvostamme positiivista asennetta, olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva työssäsi, tunnet alan työskentelytekniikat sekä omaat materiaali ja käytettävien aineiden tuntemuksen. Työssä tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Meillä Kotikadulla töitä tehdään hyvässä hengessä mukavien työkavereiden kanssa. Esimiehen tuki ja laadukkaat työvälineet auttavat työssä menestymistä. Palkkaus, tuntipalkka kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Tervetuloa tiimiimme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Lotila p: 050 322 5545

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian viimeistään 30.1.2022 Toimi kuitenkin nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Kotikatu on osa PHM Groupia, joka työllistää yli 4 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 390 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta.

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot