Turvallisuuskoordinaattori

Turvallisuuden tekijänä Weladolla

Pääset mukaan merkittäville ratahankkeille edistämään ja kehittämään turvallisuuden johtamisen käytäntöjä ja varmistamaan turvalliset toimintatavat hankkeiden eri vaiheissa. Työnkuvasi määritetään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Voimme lisätä siihen ratahankkeiden lisäksi kiinnostukseesi sopivia monipuolisia turvallisuuden ja riskienhallinnan tehtäviä rata-, tie-, kiinteistö- ja teollisuusliiketoiminnoistamme. Tueksesi tehtäviisi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan.

Toimipaikkasi voi olla missä vain, mikä sinulle parhaiten sopii. Tällä hetkellä turvallisuuskoordinaattorin töitä on tarjolla erityisesti Helsingissä ja Tampereella, muut toimistomme löytyvät Oulusta, Kuopiosta, Seinäjoelta ja Joensuusta.

Ps. Jos olet kokenut turvallisuuden tekijä vailla infra-alan kokemusta ja Welado tuntuu oikealta paikalta sinulle, laitahan hakemuksesi meille. Katsotaan yhdessä, mitä voisimme sinun kokemuksellesi ja kiinnostukselle tarjota.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelin *
Sähköposti *
Hakemustani saa säilyttää (kk) *
Tietosuojakäytäntö *
Kiinnostavat toimipaikat
Muu toimipiste

Liitteet
Linkki esim. Linkedin-profiiliisi tai videoosi
CV
Hakemus

Muista liitteen lataamisen jälkeen painaa pilvenmuotoisesta Tallenna-kuvakkeesta!

 

Tietosuojaseloste