Palvelukotityöntekijä Pihlajakotiin

Turun Pihlajakoti on aloittanut toimintansa vuonna 2003. Asukkaina palvelutalossa on ikäihmisiä, vammaisia, kehitysvammaisia ja mielenterveyskuntoutujia. Lisätietoja Pihlajakodista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/pihlajakoti

Haemme palvelukotityöntekijää Pihlajakodin muistisairaiden ryhmäkotiin, määräaikaiseen työsuhteeseen 30.8.2020 asti. Edellytämme palvelukotityöntekijöiltämme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta, (esim. lähihoitaja tai perushoitaja), hygieniapassia, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme kokemusta muistisairaanhoidosta ja taidosta kohdata erilaisia ihmisiä.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymään ja kouluttautumaan. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, olet hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Eva Liuksilaan eva.liuksila@yrjojahanna.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.3.2019 täyttämällä oheinen hakemus. 


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Voimassa oleva

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus