Lehtori, talous ja rahoitus

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 700 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme Talous ja rahoitus osaamisalueellemme Helsinkiin
lehtoria
toistaiseksi voimassa olevaa työsuhteeseen. Tehtävässä aloitus mielellään 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Haaga-Helian ammattikorkeakoulun lehtorina opetat ja autat opiskelijoita kehittymään osaaviksi alan asiantuntijoiksi. Työelämäkokemuksesi ja kontaktiesi kautta pääset tuoman opetukseen mukanasi käytännön esimerkkejä ja kehittämään yhteistyötä heidän kanssaan. Avaamme yhdessä ovia työelämään.

Tehtäviisi kuuluvat opetustehtävät, opinnäytetöiden ohjaus sekä mahdollisuus osallistua tutkimus-, kehittämis- ja innovaatio (TKI) hankkeisiin. Näiden kautta sinulle tarjoutuu erinomaisia mahdollisuuksia myös oman osaamisesi kehittämiseen ja yritysyhteistyöhön. Pääset tekemään merkityksellistä työtä opiskelijoiden ja eri osaamistiimien parissa jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä ja halutessasi myös kansainvälisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolisista työkokemusta yritysmaailmasta, olet toiminut esimerkiksi talousjohdon, business controllerin, tilintarkastajan tai talouspäällikön kaltaisissa tehtävissä. Kehittävä työskentelyote on sinulle luontaista ja viihdyt opiskelijoiden parissa. Työskentelet mielellään sekä suomen- että englanninkielellä kansainvälisessä ympäristössämme.

Lehtorin tehtävässä arvostamme osaamista sekä sisäisestä- että ulkoisesta laskentatoimesta, tilintarkastuksesta sekä taloushallinnonjärjestelmistä ja prosesseista. Digitaalisuuden kuten automatiikan ja robotiikan käyttö taloushallinnon tehtävissä on sinulle mahdollisesti tuttua. Arvostamme osaamista myös vastuullisuus (ESG) asioiden osalta.

Hakijoilta edellytämme

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • vähintään kolmen vuoden työkokemusta tehtävään soveltuvalta alalta
  • hyvää suomen ja englannin kielitaitoa
  • mahdollisuutta työskennellä satunnaisesti myös iltaisin
  • itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta
  • hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja

Arvostamme myös

  • koulutus- ja opetuskokemusta
  • pedagogista pätevyyttä tai sen suorittamista sovitussa ajassa
  • digipedagogista osaamista
  • valmiutta toimia laaja-alaisesti erilaisissa liiketalouden opetus- ja ohjaustehtävissä

Tarjoamme merkityksellisen työn ja osaavien kollegoiden verkoston jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössä. Teemme myös paljon kansainvälistä opetus- ja yhteistyötä. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamisaluejohtaja Kirsi Aro, puh. 050 475 1140, ti 22.11. klo 12-13 ja ma 28.11. klo 14-15. Lisätietoja voit myös kysellä sähköpostitse kirsi.aro@haaga-helia.fi.

Hae tehtävää viimeistään 11.12.2022. Liitä hakemukseesi myös CV.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Opettajan pedagogiset opinnot suoritettu *
Oppilaitos ja suoritusaika (kk/vvvv)
Suoritusaste
Lisätietoja opettajan pedagogisista opinnoista
Voitko opettaa englannin kielellä?

Digitaidot

Kielitaito