Haemme joukkoomme KIINTEISTÖNHOITAJAA

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu kausiluonteiset ulkotyöt, nurmikonleikkuusta lumitöihin. Tehtäviin kuuluu lisäksi pienimuotoiset korjaus-, huolto- ja asennustyöt. LVI-laitteiden (hanat /wc-istuimet) korjaustaito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Töitä tehdään arkisin klo 7-15, mutta varsinkin talviaikaan myös ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Kohteet sijaitsevat pääosin Kallio-Sörnäinen-Vallila alueilla.

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn sekä omaa korkean työmoraalin ja palveluhenkisen työskentelyotteen. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja vähintään B-luokan ajokorttia. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kasvavassa yrityksessä. Meillä Kotikadulla töitä tehdään hyvässä hengessä mukavien työkavereiden kanssa. Esimiehen tuki ja laadukkaat työvälineet ja -vaatteet auttavat työssä menestymistä. Tervetuloa tiimiimme!

 

Olisiko tässä työ sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 15.12.2021 Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

 

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kaj Grönvall, hänet tavoitat numerosta 0400 737473 tai sähköpostilla kaj.gronvall@kotikatu.fi


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot