Toyota-mekaanikko Hyvinkäälle

Autokeskus Oy on täyden palvelun autokauppaketju, joka työllistää noin 500 autoalan ammattilaista seitsemällä paikkakunnalla. Meidät omistaa suomalainen perheyritys Aro-Yhtymä Oy, joka on yksi maamme merkittävimmistä autoalan toimijoista. Vuonna 2018 myimme noin 17 000 uutta sekä käytettyä autoa ja käsittelimme 115 000 huollon työtilausta. Huippuluokan tuotteet, parhaat kauppapaikat ja sitoutunut sekä osaava henkilöstö ovat yhtiömme vahvuuksia. Lue lisää Autokeskuksesta työpaikkana ja tutustu muutamiin meistä osoitteessa autokeskus.fi/ura!

Tule kanssamme rakentamaan uutta! Olemme syyskuussa aloittaneet Toyota-merkkiedustuksen ja avanneet Hyvinkäälle kauppakeskus Willaan uuden Toyota Willa -myymälän. Toyota Willassa esittelemme ja myymme uusia Toyota-autoja ja palvelemme asiakkaita huoltoon liittyvissä asioissa. Toyota-autohuollon avaamme vuoden vaihteessa erillisissä huollon tiloissa Hyvinkäällä, jonne etsimme Toyota-mekaanikkoja monipuolisiin ja itsenäisiin tehtäviin.

Olethan jo alan ammattilainen ja kerännyt kokemusta määräaikaishuoltojen lisäksi vian määrityksestä ja mekaanisesta korjauksesta. Hyödynnät mielelläsi nykytekniikkaa ja video check -työkalu ja erilaiset järjestelmät ovat sinulle momenttiavaimen ohella luontevia työvälineitä. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn organisoimiseen. Arvostamme lisäksi yhteistyötaitoja, kehittymishalua, englannin kielen taitoa sekä joustavuutta. Aikaisempi Toyota-merkkikokemus luetaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn lisäksi toimivan työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16 Toyota-liiketoimintavastaava Markus Mäkitalo, puh. 044 345 5460. Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi ja haet paikkaa täyttämällä alla olevan hakemuslomakkeen pikimmiten. 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Sähköpostiosoite *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten
Hakemuksen voimassaolo *
Milloin voisit aloittaa (p.k.vvvv) *
Lisätietoja mahdollisesta työn aloittamisesta
Liitteet
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Linkki LinkedIn-profiiliisi

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Puhelinnumero *
Postinumero *

Koulutustiedot

Täytä vähintään ensisijainen tutkintosi.
Tutkinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut koulutukset ja opinnot
Koulutus Lisätiedot Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm

Työkokemus

Työnantaja Tehtävä Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Työkokemus hakemaasi tehtävää vastaavissa tehtävissä *
Oletko työskennellyt aikaisemmin Autokeskuksessa tai muualla Aro-Yhtymä-konsernissa? *

Minkä automerkkien parissa olet työskennellyt?
Muut, mitkä?

Muu osaaminen ja vahvuudet

Ilmoita vähintään äidinkielesi. Saat lisättyä lisää kieliä klikkaamalla + -painiketta taulukon alla oikealla. Jos osaamaasi kieltä ei löydy valikosta, valitse "muu" ja kirjoita alle varattuun kenttää mistä kielestä on kyse.
Kielitaito
Kieli Osaamistaso
Muu kieli, mikä?
Tässä voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja tavoitteistasi lisää

Lisätietoja

Ajokorttiluokka *
Mahdolliset suosittelijasi
Mistä sait tietää uramahdollisuuksistamme? *
Muu, mikä?

Palkkatoive € *
Palkkatoivomuksen lisätiedot