Tukipalvelutyöntekijöitä Rovaniemen Lounakotiin

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Ensimmäinen Yrjö ja Hanna Kodeista, Lounakoti, on valmistunut vuonna 1998 ja saanut laajennusosan vuonna 2012. Lounakoti sijaitsee Rovaniemen Saarenkylässä. Asukkaina Lounakodissa on ikäihmisiä sekä kehitysvammaisia henkilöitä. Yhteensä yksikössä on 63 asiakaspaikkaa. Lisätietoa Lounakodista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/lounakoti

Haemme Lounakotiin tukipalvelutyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen. Tukipalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu jakelukeittiössä mm. ruoan lämmitys ja esillepano, lisäksi huolehdit yleisten tilojen sekä asukashuoneiden siivoamisesta sekä yleisestä siisteydestä Lounakodissa. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Edellytämme tukipalvelutyöntekijältä soveltuvaa keittiö- tai siivousalan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävista. Lisäksi edellytämme hygieniapassia. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Tehtävästä antaa lisätietoja palveluesimies Jaana Ryynänen 050 570 7630

Hakuaika tehtävään päättyy 20.1.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Hakemusten käsittelijä 2

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Voimassa oleva

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus