Haemme ammattitaitoista TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

pitämään huolta asiakaskiinteistöistämme Helsingin Alppilan alueella.

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset kiinteistönhoidon tehtävät, kuten korjaus-, huolto- ja asennustöitä. Myös päivystäminen on mahdollista.

Mitä odotamme sinulta?

Koska työ on itsenäistä, arvostamme oman työn organisointikykyä, oma-aloitteista työotetta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Tehtävän menestyksekkäästi hoitaminen edellyttää työn tai opintojen kautta saatua osaamista, teknisten järjestelmien tuntemusta, ajokorttia, suomen kielen taito katsotaan eduksi, toivomme hakijalta myös kiinteistönhoitokoneiden ajotaitoa.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yhtiössä. Meillä saat tueksesi perehdytyksen työhösi, kivat työkaverit ja osaavan esimiehen. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työssäsi.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Mardo Äro p. 045 6361759

Olisiko tässä työ sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.5.2022 Toimi kuitenkin nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Kotikatu on osa PHM Groupia, joka työllistää yli 4 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 400 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta.

 

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot