Tekninen isännöitsijä

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää ara- vuokra-, aso ja palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Haemme nyt Vallilan toimistollemme teknistä isännöitsijää vahvistamaan kiinteistötiimiämme. Vastaat hallinnollisten tehtävien lisäksi kiinteistöjemme korjaustoiminnasta sekä korjaustöiden valvonnasta.Omaat kiinnostusta asukaslähtöiseen, hyvään, kohtuuhintaiseen ja kestävään rakennustapaan. Osaat arvioida, kilpailuttaa ja esittää vaihtoehtoisia ratkaisuvaihtoehtoja ja olet mielelläsi tekemisissä tilojen käyttäjien kanssa.

Tehtävässä sinulla on itsenäinen vastuu kiinteistöjemme hyvästä hoidosta ja niiden tekniikasta. Huolehdit lisäksi kiinteistöjen sopimus- ja vakuutusasioista sekä turvallisuudesta. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaasa, sillä työajasta suurimman osan vievät käynnit kohteissamme eri puolilla Suomea.

Edellytämme soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai opistoinsinöörin tutkintoa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä.. Tunnet alaa koskevan lainsäädännön, viranomaismääräykset  ja sopimukset. Käytät sujuvasti niin Office- työkaluja kuin erilaisia kiinteistön ylläpidon järjestelmiä.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä kiinteistöjohtaja Kai Magnussoniin 040 456 4625. Parhaiten tavoitat hänet 18.02. ja 20.02 klo: 13-15 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 28.2.2019 täyttämällä oheinen hakemus.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Päivämäärä, jolloin hakemus poistetaan

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme? *
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot