KULJETUSSUUNNITTELIJA

Tervetuloa tekemään ilmastotekoja kansallismaisemaan!

Haemme kuljetussuunnittelijaa logistiikkayksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Haettava henkilö on osa Pirkanmaan Jätehuollon logistiikkatiimiä. Tiimi vastaa jätteiden keräyspaikkojen ja kuljetuspalvelujen kokonaisuuden suunnittelusta, hankinnasta ja toteutuksesta sekä valvonnasta yhtiön toimialueella.

Toimit asiantuntijana logistiikan ohjelmistojen käyttöön ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä sekä otat vastuullesi yksikön vaarallisten jätteiden keräykseen ja kuljetukseen liittyvät tehtävät. Olet aktiivisesti mukana keräyspaikkoja koskevien maa-alueiden ja kaavoituskysymysten selvittämisessä sekä hoidat logistiikan perustyötä yhdessä tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa. Omassa tehtävässäsi vastaat osaltasi palvelun hyvästä laadusta ja työhyvinvoinnista. Menestyäksesi tehtävässä omaat hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot, tietotekniset valmiudet sekä paikkatieto-osaamista.

Koulutuksesi ja työkokemuksesi liittyvät logistiikkaan ja/tai jätehuoltoon. Raskaan kaluston tunteminen auttaa tehtävän hoitamisessa. Tehtävän myötä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ammattitaitoisten asiantuntijoiden kanssa liittyen logistiikkaan sekä jätehuollon kokonaisuuteen.

Tavoitteenamme on osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Toivomme, että jaat kanssamme samat arvot, jotka näkyvät myös asenteessasi. Tutustu yhtiöömme ja arvoihimme.

Laitathan hakemuksen 17.5.2021 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Palkkauksessa noudatetaan Avaintan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Timo Varsala 050-3382463 tai sähköpostilla timo.varsala@pjhoy.fi

 

Pirkanmaan Jätehuolto on 440 000 asukkaan ja 17 kunnan oma yhtiö. Haluamme olla ympäristölle paras! Palvelemme asiakkaitamme ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä järjestetään monenlaista yhteistä tekemistä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä. Lue lisää meistä.

Olemme ylpeitä kiertotalousmallistamme, joka on palkittu useilla kansainvälisillä tunnustuksilla. Lue lisää tästä.

 

Näin haet

Odotamme hakemustasi viimeistään 17.5.2021. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi liittämällä tiedostot Lisää-painikkeen kautta. Valitse haluamasi tiedostot omalta koneeltasi ja paina sinistä pilven muotoista Tallenna-painiketta, jotta valitut tiedostot tallentuvat liitteiksi. 

Aloita täyttämällä hakijan perustiedot, lisää liitteet ja paina lopuksi Lähetä-painiketta.


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Yhteystiedot
Sähköpostiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Liitä hakemus ja ansioluettelo

 

Henkilötietoja käsitellään tämän tietosuojakäytännön, Suomen lainsäädännön ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Pirkanmaan Jätehuolto Oy toimii rekisterinpitäjänä niille henkilötiedoille, jotka lähetät hakemuksessasi meille Sympa HR -rekrytointijärjestelmän kautta. 

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot suojataan ja tallennetaan tietojärjestelmässämme, johon on pääsy vain henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoa. Tällaisilla henkilöillä on henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat.

Kun haet työpaikkaa palvelun kautta, hyväksyt sen, että me rekisteröimme ja keräämme meille toimittamiasi henkilötietoja, mukaan lukien hakemuksen liitteet, videot ja valokuvat, jotka toimitat ansioluettelon mukana tai muulla tavoin.

Säilytämme hakemuksesi ja kaikki muut meille toimittamasi tiedot siihen asti, kunnes rekrytointiprosessi on päättynyt. Henkilötietojasi voidaan säilyttää enintään 24 kuukautta, tai pidempään jos sopimusvelvoitteet kolmansien osapuolten kanssa vaativat sitä. Valituksi tulleiden osalta henkilöiden tiedot siirtyvät rekrytointijärjestelmästä osaksi työsuhdetietoja.

Hyödynnämme rekrytoinneissa henkilökuntamme asiantuntemusta. Saatamme jakaa hakemuksesi sisältöä sisäisesti niiden työntekijöidemme kanssa, jotka osallistuvat rekrytointiin, ja joille pääkäyttäjä on antanut rekrytoijan oikeudet. Saatamme myös jakaa hakemuksesi sellaisten kolmansien osapuolten kanssa, jotka avustavat meitä rekrytointiprosessissa. Henkilötietoja voidaan luovuttaa salassapitovelvollisille Pirkanmaan Jätehuoltoon sopimussuhteessa oleville rekrytointikonsulteille ja rekrytointiyhtiöille niiltä osin, kun kyseinen konsultti tai yhtiö osallistuu rekrytointiprosessiin tai soveltumisarviointiin. Henkilötietoja ei luovuteta tällaisille konsulteille tai yhtiöille mihinkään muihin tarkoituksiin kuin Pirkanmaan Jätehuollon rekrytointiprosessia varten. 


Lähettämällä henkilötietojasi ja hakemuksesi meille:

1. Vakuutat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi edellä mainitun tietosuojakäytännön.

2. Vakuutat, että meille lähettämäsi tiedot ovat parhaan tietosi mukaan täydellisiä ja totuudenmukaisia. Vakuutat ymmärtäväsi, että puutteelliset liitetiedostot, tahalliset tietojen ilmoittamatta jättämiset tai virheelliset lausunnot voivat johtaa siihen, että hakemuksesi hylätään.

3. Annat vapaaehtoisen suostumuksesi lähettämiesi tietojen ja myöhemmin kerättävien tietojen käsittelyyn.

 

Lue Pirkanmaan Jätehuollon tietosuojaseloste tästä.

Tietosuojakäytäntö *