Asennusvalvoja/päällikkö

Puumerkki konserni on puurakentamisen tuotteiden ja palvelujen asiantuntija. Puumerkki konsernin muodostaa Puumerkki Oy ja Virossa toimiva Puumerkki AS sekä puurakentamisen asiantuntijakumppani Oiva Wood Solutions Oy. Olemme kansainvälinen toimija, joka palvelee rakennusliikkeitä, jälleenmyyjiä ja teollisuutta Suomessa sekä Baltian alueella. Työllistämme noin 200 henkilöä Suomessa ja Virossa, joista noin 50 Vierumäen tuotantoyksikössämme.

 

Oiva Wood Solutions on puurakentamisen kokonaisvaltainen asiantuntijakumppani, joka tarjoaa kilpailukykyisiä ratkaisuja ammattirakentamiseen. Toteutamme asiakkaillemme puurakentamisen onnistumisia, aina hankesuunnittelusta tuoteosatoimitukseen ja tarvittaessa asennukseen asti.

 

 

Haemme Oiva Wood Solutions Oy:lle asennusvalvojaa/päällikköä

Asennusvalvoja toimii osana projektitiimiä. Tehtävässä vaaditaan rakennusalan insinöörikoulutus tai vastaavat tiedot.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja, sekä kykyä työskennellä tiimissä. Työskentely ja liikkuminen eri työmailla on olennainen osa tehtävää. Työtehtävään valittavalta edellytetään aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, lisäksi kokemus suuremmista rakennuskohteista katsotaan eduksi.

Asennusvalvojan tehtävä sisältää asennusten organisoinnin käyttäen alihankkijoista koostuvaa asennusverkostoa, työmaiden aikatauluttamisen, asennuskapasiteetin hankinnan, asennussopimusten tekemisen ja teknisen toteutuksen varmistamisen. Työturvallisuudesta huolehtiminen on olennainen osa toimenkuvaa. Osallistuminen mahdollisten reklamaatioiden hoitoon on myös osa työtehtävää. Asennusvalvoja toimii tiiviissä yhteistyössä myynnin, projektihallinnan, tuotannon sekä asiakkaiden edustajien kanssa.

Tarjoamme työtä mukavassa työporukassa ja kaikkiin työtehtäviin järjestetään työnopastus ja perehdytys.

Mikäli työtehtävä kiinnostaa sinua, lisätietoja tehtävästä antaa
liiketoimintajohtaja Esko Mukkula puh. 040 836 9596

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoive oheisella linkillä. Toimithan kuitenkin pian, koska haastattelut aloitetaan heti ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?

Hakijan arviointi
Hakijan arviointi / Prosessin vaihe
Lisätiedot
Haastattelu
Haastattelija

Voit tulostaa haastattelun tueksi "Tulosta" -painikkeen takaa haastattelurungon ja tallentaa haastattelun muistiinpanot ja yhteenvedon Sympaan.

HUOM: Hakijalla on halutessaan oikeus saada nähdä kaikki hänestä järjestelmään kirjatut tiedot.

Haastattelumuistiinpanot
Haastattelun pvm Lisätiedot Haastattelumuistiinpanot liitteenä

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää >> Choose file >> TALLENNA PIENESTÄ TALLENNA-PAINIKKEESTA LIITTEEN VIERESTÄ.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Oletko ollut aikaisemmin töissä Puumerkillä?

Lisätietoja
KOULUTUSTIEDOT
Tutkinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi Lisätiedot