KESÄTYÖ: KESÄHARJOITTELIJA TOIMISTOTYÖHÖN, 15-17 -vuotias nuori

Me KSS Energialla tuotamme ja kehitämme palveluitamme energiaverkkojemme asiakkaille sekä myymme sähköä, energiaosaamista ja -ratkaisuja myös Kouvolan seudun ulkopuolelle. Energiantuotantomme perustuu uusiutuviin energialähteisiin, tuotanto-osuuksiin ja paikallisiin yhteistyöhankkeisiin. Ydinvisiomme on olla välittävä energiakumppani. Kilpailemme ja menestymme alan parhailla toimintatavoilla ja energiaratkaisuilla.  

 

Tarjoamme kahdelle ysiluokkalaiselle tai 15 - 17-vuotiaalle kouvolalaiselle nuorelle mahdollisuuden työllistyä meillä ns. Kouvolan kaupungin tarjoamalla kesätyösetelillä.

Hae meiltä kahden viikon kesätyöpaikkaa ja Kouvolan kaupungilta kesätyöseteliä niin mahdollistamme sinulle monipuolisen kahden viikon työkokemuksen ympäri KSS Energia -konsernia. Viime kesän kesätyösetelinuoret työskentelivät mm. talous- ja henkilöstöhallinnossa, johdon assistentin, myyntitiimin, viestinnän ja mittaustiimin apuna kuin perehtyen verkkoliiketoimintaankin. Olisiko sinun tulevaisuuden työtehtäväsi energia-alalla?

Tutustuthan Kouvolan kaupungin kesäsetelin hakemiseen täällä: https://www.kouvola.fi/tyo-ja-yrittaminen/avoimet-tyopaikat/kesatyopaikat/. Toimithan nopeasti - kesätyösetelit ovat kysyttyjä ja aikaisempina vuosina ne ovat loppuneet nopeasti.

Kun täytät hakemustasi meille, kerrothan toiveen mahdollisesta ajankohdasta kesätyöharjoitteluun (kahden viikon jakso) tai jollei ajankohdalla ole sinulle väliä, voit kirjata senkin. Molemmat harjoittelumme toteutetaan kesä-heinäkuun aikana.

Emme kutsu kesäsetelinuoria haastatteluun vaan valinnat suoritetaan arpomalla perjantaina 6.3.

Arvonnan jälkeen ilmoitamme valituille nuorille ja tarjoamme tehtävää ja ajankohtaa. Huomioithan, että kaupungin kesätyösetelinhaku käynnistyy heti seuraavana maanantaina 9.3.

Huomaathan, että jotta voit kesäsetelipaikan ottaa, sinun tulee olla 15 vuotta täyttänyt, kun aloitat kesätyön. Eli jos täytät 15 vuotta vasta syksyllä, et valitettavasti voi vielä tänä vuonna tätä paikkaa hakea. Vastaavasti et voi olla 18 vuotta täyttänyt (alkuvuodesta syntynyt) ollessasi kesäsetelinuorena.

"Olen 16-vuotias nuori ja päätin peruskoulun keväällä. Olin KSS:llä kaksi viikkoa kesätöissä. KSS oli hyvä paikka olla töissä. Ilmapiiri oli rento ja muut työntekijät olivat mukavia. Kivointa KSS:llä ollessa oli se, että työt olivat joka päivä erilaisia. Sain myös aina hyvät ja selkeät ohjeet mitä minun täytyikin tehdä. Välillä työskentelin koneella, toisen päivänä tein paperitöitä, kävin läpi kaappeja ja välillä töihini kuului arkistointia. Työt olivat monipuolisia eivätkä käyneet tylsiksi. Voisin hakea KSS:lle kesätöihin myös ensi kesänä."

 

Hakuaika näihin tehtäviin päättyy torstaina 5.3.2020.

 

**

 

Otamme kesäsetelityöhakemuksia vastaan ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Täytäthän hakemuksen kohdat huolellisesti.

Laitathan meille viestin rekrytointi@kssenergia.fi, jos kohtaat ongelmia sähköisen hakujärjestelmämme kanssa. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Hakemuksia emme rekrytointipäätöksen jälkeen säilytä.

 

 


Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot, koulutusohjelmat

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Muuta
Ohjelmisto-osaaminen
Muu erityisosaaminen, jonka haluat mainita
Suosittelijat
LinkedIn profiili
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Liitteet
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Valokuva
Esittelyvideo