Kesätöihin SSP Finlandille!

SSP Finland etsii nyt kesälle 2020 tekijöitä ravintola-alan monipuolisiin työtehtäviin Helsinki-Vantaan modernille lentoasemalle!

Yli 25:en toimipisteemme kirjosta löytyy mm. kahviloita, ravintoloita, loungeja ja baareja, joihin sinä voit päästä kartuttamaan kansainvälistä työkokemustasi, oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi huipputiimissä. Rakastamme matkustajista tarttuvaa lähtöhuumaa, energistä yhdessä tekemisen meininkiä ja kiitoradan suhahduksia. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaamme matkasta elämyksellinen ja ainutlaatuinen jo ennen take-offia.

Arvostamme:

  • tiimityöstentelytaitoja & joustavuutta
  • aurinkoista asennetta
  • palavaa halua oppia uutta

Lisäksi odotamme sinulta ainakin suomen- ja englanninkielen taitamista sekä hygieniapassia. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti myös kesän jälkeenkin.

Työntekijämme nauttivat kattavista henkilöstöeduista kuten tuntuvista juoma- ja ruoka-alennuksista sekä liikuntaeduista - kuten smartumeista ja hieronnasta.

Lähetä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuskirjeesi, jossa kerrot - miksi juuri sinä olisit sopiva kesätyöntekijä SSP:lle ja mitkä toimipisteet ovat mielestäsi kiinnostavia. Mainitsethan myös, kuinka paljon töitä haluaisit tehdä ja millä ajanjaksolla.

Haastattelemme potentiaalisia kandidaatteja heti hakemuksia vastaanotettuamme - joten olethan ripeä!