Harjoittelija

Haemme rakennusautomaation projektinhoitajaharjoittelijoita kasvamaan automaation sankareiksi Vantaalle. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän alan nopeimmin kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Harjoittelijana pääset tutustumaan rakennusautomaatioprojektien hoitamiseen sekä ylläpitohuoltoon. Annamme työtehtäviin perehdytyksen. Vastuuta saat kykyjesi mukaan.

Voit olla 3.-4. vuosikurssin opiskelija automaatio-, talotekniikan-, LVIS- ja It-alan oppilaitoksissa. Tärkeää on kyky oppia, ja viihtyä niin työhaalareissa kuin tietokoneenkin ääressä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme myös myyntihenkisyyttä, soveltuvuutta tiimityöskentelyyn ja kykyä tulla toimeen asiakkaiden sekä muiden toimijoiden kanssa.

Pari sanaa vielä Fidelixin toimintaympäristöstä:

Fidelixin tekniikka ja palvelukonsepti perustuvat avoimeen teknologiaan ja modulaariseen järjestelmään. Tuotteemme yhdessä urakoinnin tuottavuustyökalujen ja ammattimaisen tuen kanssa tekevät Fidelixistä ensisijaisen valinnan rakennusautomaation toteuttajille. Fidelix on johtava suomalainen rakennusautomaatiojärjestelmiä ja -palveluita tarjoava konserni. Vuonna 2002 perustettu Fidelix kehittää joustavia, tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä rakennusautomaatioratkaisuja, jotka luovat miellyttävän sisäilmaston ja mahdollistavat energian älykkään käytön. Fidelix tekee rakennuksista fiksuja! Nopeasti kasvavan Fidelix-konsernin liikevaihto (2017) on 24,9 milj. euroa ja henkilökunnan määrä noin 210 henkilöä.

Mitä Fidelix lupaa sinulle?

·        Yrittäjähenkisyyttä ja positiivista anarkiaa!

- Meillä saat sekä vapautta että vastuuta – luotamme sinun kovaan ammattitaitoosi.

- Saat itsenäisen roolin, mutta et jää koskaan yksin. Kasvua teemme tiimityönä.

·        Monipuoliset työtehtävät, joihin saat aidosti itse vaikuttaa.

·        Huikean kasvumatkan – sinulla on avainrooli meidän tulevassa kasvussa ja haluamme, että sinun osaaminen kasvaa Fidelixin mukana.

·        Työyhteisön, jolta saat tukea ja jonka kanssa on ilo tehdä töitä. Meillä arvostetaan aktiivista otetta ja oma-aloitteista tapaa tehdä töitä sekä vahvaa yhteispeliä!

Lisätietoja projektinhoitajan tehtävästä antaa Harri Bamberg, p. 0400 46 30 60


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen
Kuva
Haun tiedot
Liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemus