LVI-osaston johtaja, Tampere

Oletko LVI-suunnittelun vahva ammattilainen? Innostutko ratkaisemaan haasteita yhdessä asiakkaiden kanssa sekä työskentelemisestä osaavien asiantuntijoiden joukossa? Onko sinulla esimieskokemusta ja haluatko motivoida tiimiäsi saavuttamaan parhaan tuloksen?

Haemme Tampereen toimipisteeseemme LVI-suunnittelun raudanlujaa osaajaa monipuoliseen ja mielenkiintoiseen osastonjohtajan tehtävään. Työssäsi vastaat suunnitteluprojekteista, osallistut kehityshankkeisiin sekä toimit asiakkuusvastuuhenkilönä. Toimenkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaan.

LVI-osaston johtaja työskentelee vahvasti asiakasrajapinnassa, toimii esimiehenä ja johtaa projekteja laadulliset, toiminnalliset ja taloudelliset kriteerit huomioiden. Osastojohtajalla on merkittävä rooli yhtiön toiminnan kehittämisessä.

Toivomme, että:
• sinulla on DI- tai insinöörikoulutus.
• olet innostunut edistämään asiakkaan tavoitteita yhteistyö edellä.
• haluat haastaa itsesi ja tiimisi sekä johtaa projekteja täyttäen laadulliset ja taloudelliset tavoitteet.
• olet kiinnostunut esimiestyöstä osaavan tiimin vetäjänä.

Granlund-konserni on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa ja asiantuntijamme työskentelevät Suomen kiinnostavimpien yhteistyökumppaneiden kanssa. Tampere tarjoaa asukkailleen sujuvan arjen niin asumisen, etäisyyksien kuin palvelutarjonnankin muodossa. Tampereella on loistavat mahdollisuudet harrastaa ulkoilua, urheilua ja kulttuuria. Granlund Tampere Oy:ssä työskentelee tällä hetkellä 50 talotekniikkasuunnittelun ammattilaista. Meillä saat näköalapaikan alan haastavimpiin hankkeisiin muun muassa terveydenhuollon, toimistojen, kaupan ja koulutuksen parissa.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, innovaatioihin ja kehittymiseen panostaen. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Granlund Tampere Oy:n toimitusjohtaja Risto Suojanen, p. 050 315 2567 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus