Lähihoitaja Riihikallion palvelukortteliin vakituiseen työsuhteeseen

Riihikallion palvelukeskus on aloittanut toimintansa helmikuussa 2014. Kyseessä on ainutlaatuinen ikäihmisten hyvinvointikortteli, jossa on useita palveluntuottajia ja toimijoita. Keskuksesta löytyy mm. seurakunnan tilat, kahvila sekä liikuntatilat. Riihikalliossa on ikäihmisille kaksi 23-paikkaista ryhmäkotia ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ja 96 palveluasuntoa. Lisätietoja Riihikalliosta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/riihikallio.

Haemme nyt Riihikallion ryhmäkotiin lähihoitajaa palvelukotityöntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Palvelukotityöntekijä huolehtii asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa, johon kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia sekä tukipalvelutyöntekijöitä. Palvelukotityöntekijä toimii omahoitajana ja vastaa omalta osaltaan sidosryhmäyhteistyöstä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, ilta- ja aamuvuorossa. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20.

Edellytämme palvelukotityöntekijältä lähihoitajan koulutusta tai aiempaa vastaavaa koulutusta (perushoitaja, mielenterveyshoitaja), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia, kokemusta vanhustyöstä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, ahkeruutta, itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Riihikalliossa käytössä on uudet, viihtyisät ja toimivat tilat. Tarjoamme sinulle myös kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen sekä mahdollisuus kehittää tiimin toimintaa ja työtapoja. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. 

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Kaarina Koskiniemeen 040 457 7641 tai sähköpostitse kaarina.koskiniemi@yrjojahanna.fi. Parhaiten tavoitat hänet arkisin klo 10-14.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 12.4.2020 täyttämällä oheinen hakemus. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Voimassa oleva

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus