Teollisuuden sähkö-/automaatiosuunnittelija, Lappeenranta

Oletko teollisuuden sähkö-/automaatiosuunnittelun ammattilainen tai lähellä sitä? Innostutko ratkaisemaan haasteita yhdessä asiakkaiden kanssa ja tekemään työtä asiantuntevassa tiimissä? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme joukkoomme teollisuuden vaatimukset tuntevaa teollisuuden sähkö-/automaatiosuunnittelijaa Lappeenrannan toimipisteeseemme.

Meillä pääset mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin muun muassa teollisuuden, sähkönjakelun ja julkishallinnon sektoreilla. Asiantuntijamme työskentelevät kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa korostaen työn laatua ja hyviä asiakassuhteita.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä toivomme sinulta?
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta sähkö- tai automaatiotekniikan alalta.
• Työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 5 vuodelta.
• Autocad / CADs / MS Office -ohjelmien osaamista
• Perustietämystä teollisuuden automaatiojärjestelmistä, ohjelmoitavista logiikoista ja HMI-laitteista / ohjelmistoista.
• Tulet toimeen englannin kielellä ainakin välttävästi.
• Olet yhteistyökykyinen ja toimintatapasi on asiakaslähtöistä.

Lisäksi luemme isoksi eduksi kokemuksen ohjelmoitavien logiikoiden ja HMI-laitteiden ohjelmointiosaamisesta (Siemens, Schneider Electric).

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Janne Rautio, p. 044 354 5030 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus