INTEGRAATIOKEHITTÄJÄ, HELSINKI


Onko intohimosi rakentaa integraatioita ohjelmistojen välille ja saada erilaisista lähtökohdista toteutetut softat keskustelemaan keskenään? Onko sinulla hyvä ymmärrys erilaisista järjestelmäintegraatioista ja integraatioalustoista? Haluatko tehdä työtä integraatioiden parissa etätyömahdollisuuksin? Etsimme nyt integraatioasiantuntijaa Helsingin toimipisteeseemme.


Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä sovelluskehittäjien, Operations-tiimin ja tuotehallinnan kanssa. Laaja-alainen kokemus integraatiotehtävistä ja -työkaluista on eduksi tehtävässäsi. Olet sinut erilaisten API:en kanssa, sinulla on .NET/C# tausta ja tunnet Microsoftin työkalut hyvin.


Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet myös kiinnostunut osallistumaan integraatioiden määrittelytehtäviin. Tehtävässäsi osallistut sekä uusien integraatioiden toteuttamiseen että integraatioalustamme jatkokehittämiseen. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.


Mitä tarjoamme sinulle?


Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja
henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Henkilöstömme antaa tyytyväisyydelleen arvosanan 4,2/5 ja työntekijöistä 99 % suosittelisi meitä työnantajana.


Kiinnostuitko?


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme perjantaihin
31.1.2020 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Kenneth Lassila
,
etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.

 

Granlund on vuonna 1960 perustettu, kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan konserni. Toimialojamme ovat talotekninen suunnittelu, kiinteistöalan konsultointi, korjausrakentamisen suunnittelu, rakennuttaminen ja kiinteistöjohtamisen ohjelmistot. Konserni työllistää yli 1000 asiantuntijaa. Granlundin tärkein tavoite on parantaa hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Toimimme 22 paikkakunnalla Suomessa. Tämän lisäksi meillä on toimistot Dubaissa, Shanghaissa, Malmössä ja Sheffieldissä. Lue lisää ja seuraa meitä somessa www.granlund.fi, www.twitter.com/granlundoy, www.facebook.com/granlundoy, www.linkedin.com/company/granlund ja instagramissa: @granlundoy


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus