Myyntiassistentti, Algol Technics

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä. Algol-konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 165 MEUR. Työllistämme noin 400 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi.

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Tarjoamme asiakkaillemme sisälogistiikan ratkaisuja, mm. nostureita, robottisoluja, kuljettimia ja automaatiovarastoja sekä laajan valikoiman teknisiä tuotteita. Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme kattavat kunnossapito- ja huoltopalvelut.

Haemme Tuotteet-yksikköömme Espoon toimipisteeseen

MYYNTIASSISTENTTIA

Toimit Grammer-tuoteryhmän assistenttina työskennellen monipuolisten tehtävien parissa. Tehtäväsi sisältävät muun muassa tilaus-toimitusprosessiin liittyviä tehtäviä, tuotenimikkeiden perustamista ja päivittämistä järjestelmään, saldokorjauksia sekä ostolaskujen tarkistamista. Vastaat noin sadan asiakkaan osalta tilaus-toimitusprosessin hoitamisesta. Tehtäväsi sisältävät myös Grammer-tuotteiden ostamista.  

Olet työssäsi oma-aloitteinen, tarkka ja järjestelmällinen. Sinulla on jo kokemusta toimistotyöstä ja mahdollisesti myös ostotehtävistä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen. Tärkeintä tehtävässä on positiivinen ja rohkea asenne. Pystyt toimimaan myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Olet tiimipelaaja, mutta myös itsenäinen työskentelyote on sinulle luontaista. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Jotta pystyt loistamaan tehtävässä, tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa ja olet taitava MS Office ohjelmien käyttäjä. Aiemmasta kokemuksesta ASW tai vastaavan toiminnanohjausjärjestelmän parissa on hyötyä.    

Tehtävä on noin vuoden pituinen perhevapaasijaisuus. 

TARJOAMME Sinulle työn, jossa pääset käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti ja kehittymään tehtävässäsi. Työpisteesi sijaitsee Espoon Karamalmilla. Algol on pidetty työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä monin eri tavoin (mm. kattavat työterveyspalvelut, ePassi ja kuntosali Espoon toimipisteessä).

Lisätietoja yrityksestämme www.algoltechnics.fi

Käy tutustumassa työntekijöihimme täällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Kari Immonen, p. 050 343 8767, torstaina 14.2. 

Hae tehtävään 19.2.2019 mennessä alla olevalla lomakkeella. 


Tällä hakulomakkeella keräämme tietoja sinusta ja osaamisestasi hakemasi tehtävän täyttämiseksi. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti koko hakuprosessin ajan. Ainoastaan valinnoista vastaavat henkilöt näkevät hakemustiedot. Täyttämällä hakulomakkeen annat luvan käsitellä antamiasi tietoja haku- ja valintaprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Käytettävissä alkaen
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Liitteet
Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut koulutukset ja opinnot
Koulutus Lisätiedot Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm

Työkokemus

Työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Muuta
Kerro itsestäsi ja vahvuuksistasi
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Muu, mikä?
Palkkatoive
Palkkatoive €