Kouluttaja ruotsinkielisiin kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksiin, Vaasa, Seinäjoki, Pietarsaari, Kokkola, Turku

Kouluttaja ruotsinkielisiin kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksiin, CAP-Group Oy, Vaasa, Seinäjoki, Pietarsaari, Kokkola, Turku, 2 paikkaa

Haemme nyt tiimiimme suomen- ja ruotsinkielisiä kouluttajia ammattipätevyyden jatkokoulutuksiin. Koulutuksia toteutetaan asiakasyrityksillemme ensisijaisesti Vaasan, Seinäjoen, Pietarsaaren, Kokkolan ja Turun alueella.

 

Etsimämme kouluttajat työskentelevät ammattipätevyyden jatkokoulutusten parissa, joiden aiheena on pääosin ajoneuvotekniikka. Jokainen koulutuspäivä sovitaan erikseen kouluttajan kanssa henkilökohtaisesti. Koulutuskalenteri rakentuu asiakasyritysten toiveiden mukaisesti ja kouluttaja saa hyvissä ajoin tiedon tulevasta koulutuksen ajankohdasta. Koulutuksia järjestetään lauantaisin sekä arkipäivinä, jolloin työtä voi hyvin tehdä toisen työn ohessa.

 

Toivomme hakijalta

 • raskaan liikenteen C ajo-oikeus
 • ajoneuvotekniikan tuntemusta
 • suomen- ja ruotsinkielisyyttä (suullinen sekä kirjallinen osaaminen)
 • valmiutta toimia kouluttajana ammattipätevyyden jatkokoulutuksissa
 • mahdollisuutta työskennellä lauantaisin
 • kouluttajan tehtävissä vaadittavaa tietoteknistä osaamista

 

Katsomme eduksi

 • valmiuden toimia kouluttajana ADR-ajolupakoulutuksissa sekä työturvallisuuskoulutuksissa
 • englannin kielen osaamisen

 

Tarjoamme Sinulle 

 • mahdollisuuden toimia joustavasti työsuhteessa tai laskuttavana sopimuskouluttajana
 • mahdollisuuden osallistua kouluttaja koulutuksiimme
 • kilpailukykyisen palkkauksen, joka sovitaan henkilökohtaisesti (osaaminen, aiempi kokemus, pätevyydet, koulutustausta)

 

CAP Pro Academy on osa Pohjoismaiden suurinta ja Euroopan toiseksi suurinta kuljettajakoulutusyritystä CAP-Groupia. Konserni tarjoaa ajokorttikoulutusta kaikkiin ajokorttiluokkiin ja autokoululiiketoiminnan puolella tunnistat yrityksen Suomessa nimillä CAP-Autokoulu ja Antin Autokoulu.

CAP Pro Academyn liiketoiminta eroaa autokoulun liiketoiminnasta, sillä että koulutuksia toteutetaan monipuolisesti ja räätälöidysti työelämän tarpeisiin. Toiminnassa on erikoistuttu ammattiliikenteen koulutuksiin valtakunnallisesti logistiikka- ja kuljetusalalla sis. tavaraliikenteen ja henkilöliikenteen. Asiakasyritykset ovat logistiikka- ja kuljetusalan yrityksiä ihan pienestä Suomen suurimpiin alan konserneihin. Tavoitteena on parantaa liikenneturvallisuutta laadukkailla palveluilla, nykyaikaisella asiakaskokemuksella ja digitalisoiduilla oppimisinnovaatioilla sekä toimia logistiikka- ja kuljetusyritysten valtakunnallisena koulutuskumppanina.

 

 

Kiinnostuitko?

Hienoa - odotamme jo yhteydenottoasi. Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen alla olevan lomakkeen kautta. Hakemuksia käydään läpi koko hakuajan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää tehtävästä tai yrityksestä, ota yhteyttä tuotantopäällikkö Timo Rantanen, puh. 041 7319 789, timo.rantanen@cap.fi

 

Yritys

CAP-Group Oy on Suomen ja Saksan suurin, kasvava kuljetus- ja logistiikkakoulutusyritys. CAP-Group edistää liikenneturvallisuutta modernisoimalla koulutusmenetelmiä, oppimistekniikoita ja asiakaskokemusta. Tarjoamme palveluita yli 150 paikkakunnalla. Kannattavasti kasvavan CAP-konsernin tavoitteena on olla Euroopan suurin kuljettajakoulutusyritys.

 

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Hakijan perustiedot
Tietosuojakäytäntö
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätietoja Ensisijainen tutkinto
Luvat sekä muut koulutukset ja opinnot
Lupa/koulutus Järjestäjä Alkupäivä Päättymispäivä Lisätietoja
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä Tehtävän sisältö

Kun olet lisännyt tiedoston, muista tallentaa se painamalla Tallenna.

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot