Tuoteomistaja

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. Haaga-Helian IT-palveluissa työskentelee yli 30 henkilöä kattaen niin ohjelmistokehityksen ja IT-palveluhallinnan kuin ICT-infran ylläpidon, päätelaitehallinnan ja helpdesk- sekä lähitukipalvelut.

Haemme IT-palveluihin automatisoinnin ja testauksen ratkaisuihin
tuoteomistajaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan.

Tuoteomistajan tehtäviin kuuluu Haaga-Helian eri toimintojen automatisoinnin ja robotiikan sekä automatisoidun järjestelmätestauksen alustojen omistajuus; ylläpidon hallinta ja kehittämisen johtaminen.

Tehtävä edellyttää robotiikan periaatteiden ja teknologioiden osaamista sekä kokemusta liiketoiminnan rutiinien automatisoinnista työnkulkujen ohjauksen ja robotiikan avulla. Arvostamme kokemusta ohjelmistotestauksen automatisoinnissa sekä järjestelmä- ja verkkopalveluiden regressiotestauksesta esimerkiksi Robot Frameworkin avulla.

Tuoteomistajan roolissa onnistuminen edellyttää kokemusta liiketoiminnallisen arvon optimoinnista, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä selkeää suullista ja kirjallista viestintää. Tuoteomistaja on vastuussa myös palveluiden käytön ohjeistuksesta ja ylläpidon vaatimasta dokumentoinnista. Arvostamme IT-palveluhallinnan prosessien ja käytäntöjen osaamista, kuten ITIL, ja toisaalta ketterän kehittämisen menetelmiin perehtyneen tuoteomistajan sertifikaatteja, kuten CSPO tai vastaava.

Tuoteomistaja tekee yhteistyötä IT-palveluiden ja liiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa ja huolehtii vastuualueensa ulkoisten palvelutoimittajien ohjauksesta ja toimittajahallinnasta. Tuoteomistaja osallistuu myös palveluiden kilpailutukseen - arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista sekä hankintalain tuntemusta.
Tehtäväkokonaisuutta on mahdollista muokata valittavan henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen perusteella.

Edellytämme korkeakoulututkintoa sekä 3-5 vuoden työkokemusta tehtäväalueelta, erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja, hyvää suomen ja englannin kielen osaamista, kokemusta teknisten kuvausten laatimisesta, yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa tietohallintopäällikkö Kirsti Niemeläinen sähköpostitse: kirsti.niemelainen@haaga-helia.fi.

Hae tehtävää viimeistään 25.4.2021. Liitä hakemukseen CV. Huom! Emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot