Etsimme nyt osaavaan joukkoomme Kokoonpanoasentajia!

Hydroline Oy on erikoistunut laadukkaiden ja kestävien, vaativaan käyttöön tarkoitettujen hydraulisylinterien suunnitteluun ja valmistukseen. Olemme alan johtavia yrityksiä Suomessa ja olemme vahvasti myös kansainvälistymässä.Tarjoamme asiakkaillemme juuri omaan tarkoitukseensa suunniteltuja ja valmistettuja, korkealaatuisia hydraulisylintereitä. Lisätietoja www.hydroline.fi

Tarjoamme tehtävää, jossa työpäivääsi sisältyy hydraulisylintereiden esikokoonpano- ja kokoonpanotyöt sekä testaus. Tuotteemme ovat valmistusteknisesti vaativia ja työssäsi pääset kehittämään ammattitaitoasi. 

Odotamme sinulta kokoonpanoasentajan koulutusta ja/tai kokemusta kokoonpano- tai asennustehtävistä. Valmistavan teollisuustoimintaympäristön tuntemus luetaan eduksesi. Edellytämme tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa, sillä vastaat osaltasi sylinterivalmistuksen laatu- ja puhtausvaatimuksista, sekä pidät huolen työturvallisesta toiminnastasi kokoonpanotehtävissä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia tiimissä sekä halua kehittyä osana kasvutarinaamme.

 

Tehtävä on määräaikainen ja työtä pääsääntöisesti tehdään kahdessa vuorossa, mahdollisuus myös kolmivuoroon. Aloitus mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa  Petra Snellman, Henkilöstöasiantuntija. puh. 040 1208077 tai petra.snellman@hydroline.fi


Hakijan perustiedot / Basic information
Sukunimi / Last name *
Etunimet / First names *
Kutsumanimi / Preferred given name
Puhelinnumero / Phone number *
Sähköposti / E-mail *
Käytettävissä alkaen / Available as of *
Hakemusta saa säilyttää (kk) / Application may be stored for (months) *

Tietosuoja / Privacy policy *
Osoitetiedot / Address
Lähiosoite / Street address
Postinumero / Postal code
Postitoimipaikka / City
Haettu tehtävä / Applied vacancy
Kuinka voit hyödyntää taitojasi, tietojasi ja kokemustasi hakemassasi työtehtävässä? / How can you take advantage of your skills, knowledge and experience in the job you are looking for? *
Vapaamuotoinen hakemusteksti hakemaasi tehtävään / Enter your application here *
Liitetiedostot / Attachments

Palkkatoive (€/kk tai €/h) / Salary request (€/month or €/hour)
Palkkatoivomuksen lisätiedot / Additional information regarding salary request