Kotikatu etsii nyt kasvavaan joukkoonsa asiakkuuspäällikköä

Asiakkuuspäällikkönä tehtäviisi kuuluu palveluidemme myynti olemassa oleville asiakkaille sekä uusien asiakkaiden hankinta. Kartoitat asiakkaan tarpeet, joiden perusteella löydät parhaat ratkaisut, joten sinulla on mielenkiintoa kiinteistöalaa kohtaan. Kokemus alalta katsotaan eduksi. Tehtäviisi kuuluu myös huoltosopimusten tekoa sekä raportointia. Osallistut asiakastilaisuuksien ja messujen suunnitteluun ja toteutukseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä alue- ja kenttäorganisaation kanssa. Työskentelyalueesi on ensisijaisesti pääkaupunkiseutu, mutta olet tarvittaessa valmis työskentelemään myös Uudellamaalla.

Toivomme hakijoilta myynnillistä otetta ja kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä sekä ratkaisu- ja tuloshakuista työskentelyotetta. Sinulla on hyvät IT-taidot, etenkin Office-ohjelmat tulisi olla hyvin hallussa. Kokemus CRM-järjestelmän käytöstä on eduksi. Haluat palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla: lupauksemme havaitsemme, hoidamme, huolehdimme ohjaa toimintaamme joka päivä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä kiinteistöalan yrityksessä ja modernit työtilat Pitäjänmäellä. Mahtavien ja osaavien kollegoiden lisäksi meillä on huippuasiakkaat. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen 28.4. mennessä. Ethän jätä hakua viimeiseen päivään, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja saat Ilkka Laitiselta, ilkka.laitinen@kotikatu.fi.

Kh-Kiinteistöpalvelut on nyt Kotikatu. Olemme merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme ja hoidamme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on yli 100 M€ ja se toimii nyt yli 1100 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot