Sammutus- ja paloturvallisuustekniikan ammattilaisia, Helsinki

Haluatko olla mukana kehittämässä ja suunnittelemassa paloturvallisia kiinteistöjä yhdessä osaavan tiimin kanssa? Haemme sammutus- ja paloturvallisuustekniikan suunnittelijoita, projektipäälliköitä ja alalle suuntautuvia tulevia ammattilaisia Helsingin toimipisteeseemme.

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Asiantuntijamme työskentelevät kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa kiinteistöjen ja tilojen käyttäjien hyvinvointia korostaen.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, innovaatioihin ja kehittymiseen panostaen. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Mitä toivomme sinulta?

Osallistut suunnitteluryhmän jäsenenä toimisto-, teollisuus-, liike- yms. kohteittemme suunnittelutehtävien hoitoon. Tarkemman tehtävänkuvan luomme yhdessä kokemuksesi ja toivomustesi mukaisesti.

Sammutusjärjestelmäsuunnittelun projektipäälliköltä edellytämme sammutustekniikan asiantuntemusta, hyvää sammutusjärjestelmä osaamista sekä yhteistyökykyä ja kokemusta toiminnasta asiakkaiden ja viranomaisten kanssa.

Sprinklerisuunnittelijalta toivomme kokemusta CAD-ohjelmistojen käytöstä ja kiinnostusta kehittyä sammutuslaitteistosuunnittelun asiantuntijaksi.

Paloturvallisuustekniikan asiantuntijalta odotamme näkemystä ja kokemusta kiinteistöjen paloturvallisuuden osa-alueista.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäälliköt Timo Nevalainen p. 010 759 2438 ja Risto Ihalainen p. 010 759 2265 sekä osastonjohtajat Ossi Myllymäki p. 040 720 9348 ja Paavo Tikkanen p.050 563 8223 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus