Tule kanssamme rakentamaan kestäviä tulevaisuuden rakennusratkaisuja Oiva Wood Solutionsille

Puumerkki konserni on puurakentamisen tuotteiden ja palvelujen asiantuntija. Puumerkki konsernin muodostaa Puumerkki Oy ja Virossa toimiva Puumerkki AS sekä puurakentamisen asiantuntijakumppani Oiva Wood Solutions Oy. Olemme kansainvälinen toimija, joka palvelee rakennusliikkeitä, jälleenmyyjiä ja teollisuutta Suomessa sekä Baltian alueella. Työllistämme noin 200 henkilöä Suomessa ja Virossa, joista noin 50 Vierumäen tuotantoyksikössämme.

Oiva Wood Solutions on puurakentamisen kokonaisvaltainen asiantuntijakumppani, joka tarjoaa kilpailukykyisiä ratkaisuja ammattirakentamiseen. Toteutamme asiakkaillemme puurakentamisen onnistumisia, aina hankesuunnittelusta tuoteosatoimitukseen ja tarvittaessa asennukseen asti.

Etsimme sinua, joka haluat tehdä käsilläsi töitä, erilaiset työkalut eivät ole aivan tuntemattomia ja naulapyssykään ei kuulosta liian vaaralliselta laitteelta. Hyvällä työasenteella ja oma-aloitteisuudella pääset jo pitkälle ja me opastamme sinut kyllä kaikkiin työtehtäviin. Toki arvostamme, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta rakennusalasta tai sinulla on alan koulutus.

Tule mukaan mukavaan ja ammattitaitoiseen työporukkaamme! Liiketoimintamme vahvan kasvun myötä meillä on tarvetta useammalle henkilölle vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin. Tuotannossamme tulet työskentelemään esimerkiksi seinäelementti-, laatta- ja kattoristikkotuotannossa osana tiimiä. Toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus tehdä myös 2-vuorotyötä tarvittaessa.

Palkan kylkeen tarjoamme muun muassa virikesetelit liikunta- ja kulttuuririentoihin vapaavalintaisesti käytettäväksi, työterveyshuollon palvelut sairaanhoidolla – osittain omissa toimitiloissamme kätevästi saatavilla, sekä ajoittain työporukan kesken pidettäviä kevyempiä tiimiaktiviteetteja. Jos olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi tulevaisuudessa, tuemme henkilöstön sisäisiä siirtymisiä tehtävistä toiseen koko konsernin laajuisesti.

Jos haluat tietää lisää työstä, työyhteisöstä tai Oivasta, soita joko työnjohtaja Jarno Matilainen puh. 040 758 0541 tai työpäällikkö Timo Kämppi puh. 040 158 1843.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 6.12.2021.Toimithan kuitenkin pian, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

 

Tervetuloa Oivallisten puuratkaisujen maailmaan!
www.oivawood.com

 


Identifioiva tehtävänimike, ppkkvvvv (VAKIO) *
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?

0.2 KIELITAITO
 
Kiitettävä
 
Hyvä
 
Tyydyttävä
 
Välttävä
 
Lisätietoja
  Kiitettävä Hyvä Tyydyttävä Välttävä    
Kieli
   
suomi
   
englanti
   
ruotsi
   
venäjä
   
saksa
   
muu, mikä?
   

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää >> Choose file >> TALLENNA PIENESTÄ TALLENNA-PAINIKKEESTA LIITTEEN VIERESTÄ.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Oletko ollut aikaisemmin töissä Puumerkillä?

Lisätietoja
KOULUTUSTIEDOT
Tutkinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi Lisätiedot