Avoin hakemus/Verenluovutus

Tervetuloa täyttämään Veripalvelun avointa hakemusta!

Veripalvelu on osa suomalaista terveydenhuoltoa. Vastaamme verenluovuttajien sekä -luovutusten riittävyydestä Suomessa. Meillä työskentelee yli 150 hoitajaa ympäri maata verenluovutustoiminnassa. Olemme osa ainutlaatuista auttamisen ketjua luovuttajien ja terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. 

Hoitajan työ verenluovutustoiminnassa sisältää asiakaspalvelua, luovutuskelpoisuuden arviointia, verenottoa sekä yleistä luovutustoiminnan sujumisesta huolehtimista. Hoitajamme ovat tärkeimpiä positiivisen asiakaskokemuksen varmistajia. Ohjaamme luovuttajia antamaan lahjansa potilashoidon kannalta hyödyllisimmällä tavalla. Teemme työmme asiakaslähtöisesti, luovuttajan yksilöllisyyden huomioiden sekä selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti.

Olemme paikalla, kun se sopii parhaiten luovuttajille, myös iltaisin. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan keräämme tarvittaessa verta potilaille myös viikonloppuina ja arkipyhinä. Työ voi sisältää matkustamista liikkuvan veripalvelun mukana.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille erityisen tärkeää: panostamme henkilöstömme jaksamisen tukemiseen tarjoamalla monenlaisia liikunta- ja hyvinvointietuja. Kattava perehdytys ja esihenkilösi tuki auttavat sinua pääsemään työssäsi alkuun ja kehittymään oman tehtäväsi asiantuntijana. Meille on tärkeää tarjota mahdollisuuksia omassa työssä kehittymiseen ja myös uusia haasteita pidempien työurien varrelle. Lisäksi haluamme, että jokaisella on Veripalvelussa mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa toimintamme jatkuvaan parantamiseen.  

Edellytämme sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkintoa, ammattitaitoista ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä valmiutta muuttuviin tilanteisiin. Työssä tarvitset suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen osaaminen on tervetullut lisä. 

 


Tietosuojaseloste (linkki)

*
Sukunimi *
Etunimet *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Käytettävissä alkaen
Olen työskennellyt aiemmin Veripalvelussa

Kerro omasta osaamisestasi ja minkälaisesta tehtävästä/ työstä olet kiinnostunut?
Miksi olet kiinnostunut juuri Veripalvelusta työnantajana?
Kiinnostavat toimipaikat
Suomi
Ruotsi
Englanti
Muu mahdollinen kielitaito (kerro omin sanoin)
Lisää tähän linkki mahdolliseen LinkedIn profiiliisi
Kerro meille lisää itsestäsi, opinnoistasi ja työkokemuksestasi liittämällä tähän CV:si. Voit halutessasi liittää myös hakemuskirjeen tai muita liitteitä.