Shift Manager, Starbucks Landside

Etsimme uusia vahvistuksia Starbucksien esimiestiimiimme Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Starbucksin Shift Manager on ylpeä omasta toimipisteestään ja haluaa, että se näkyy ulospäin kaikessa - niin pisteen ulkoasussa, henkilökunnan asenteessa kuin asiakkaan kokemuksessakin. Hänen hymynsä ei hyydy kiireenkään keskellä.

Tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseen ovat positiivisuus, asiakaslähtöinen ajattelutapa, myyntihenkisyys sekä joustavuus. Haluat omalla esimerkilläsi johtaa joukkosi kohti suuruuksia ja teet sen osallistumalla tiimisi rinnalla päivittäiseen työhön.

Lisäksi toivomme, että sinulla olisi kokemusta kahvila- tai ravintola-alan esimiestyöstä. Haethan mahdollisimman pian - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

SSP Finland on Starbucks Coffee Company EMEA B.V:n virallinen franchise-yrittäjä ja vastaa yksin kaikista rekrytoinneista ja työsuhteista Suomessa. Haluamme kantaa vastuuta henkilökuntamme hyvinvoinnista ja palkita onnistumisista. Kannustejärjestelmämme ja hyvinvointiohjelmamme kautta annamme työntekijöillemme monenlaisia mahdollisuuksia pitää itsestään huolta. SSP Finland toimii savuton työpaikka-periaatteen mukaisesti.

SSP Group, The Food Travel Experts, on maailman johtava ravintolapalveluiden tarjoaja liikenteen vilkkaimmissa solmukohdissa lentoasemilla ja rautatieasemilla. Meillä on toimintaa 30 maassa ja työllistämme yli 30 000 ihmistä maailmanlaajuisesti. SSP Finland toimii Helsinki-Vantaan, Turun, Rovaniemen sekä Oulun lentoasemilla sekä Helsingin keskustassa ja tarjoaa unohtumattomia maku- ja palveluelämyksiä. Omien brändien lisäksi toimimme franchise-yrittäjänä Starbucks ja O'Learys -konsepteille.


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti/koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot