Suunnittelija IT-tradenomi -tutkintoon

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 750 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme nyt Pasilan kampuksellemme IT-tradenomi -tutkintoon
suunnittelijaa
määräajalle 1.8.2023–15.4.2024.

Työnkuva sisältää koulutuksen opetussuunnitelmien, opintojaksojen ja tarjoaman hallinnointia Haaga-Helian tietojärjestelmissä, sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin liittyvien projektien koordinointia sekä tehtäviä tukitoiminnossa, kuten viestintää, kokous- ja valintakoejärjestelyjä ja asiakirjahallinnointia. Tuettavia koulutuksia ovat suomenkielinen AMK Tietojenkäsittely ja englanninkielinen BBA Business Information Technology.

Odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä viestintä-, yhteistyö- ja organisointitaitoja, monipuolista osaamista tietojärjestelmien käyttämisestä, MS Excelin osaamista, oma-aloitteista työotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan kokemus koulutusorganisaatiossa työskentelystä sekä Peppi- tai muun koulutuksen toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus.

Tarjoamme ammattimaisen työilmapiirin vetovoimaisissa koulutuksissa sekä hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen, tiimeissä toimimiseen ja verkostoitumiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkintojohtaja Antonius Camara (puh. 040 8325655) keskiviikkona 22.3. klo 15–16 ja maanantaina 27.3. klo 15–16.

Hae tehtävää viimeistään 2.4.2023. Liitä hakemukseesi CV.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Digitaidot

Kielitaito

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot