Opintohallinnon asiantuntija

Haluatko vauhtia elämääsi, kaipaatko haasteita ja kovalla sykkeellä tapahtuvaa kehitystä? Osaatko ajatella "out of the box"? Kaipaatko työyhteisöä, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on must? Me tarjoamme sinulle tätä ja paljon muuta.

 

Teemme tulevaisuuden järjestelmää korkeakoulujen opintohallinnolle. Opintohallinto voi kuulostaa byrokraattiselta, kuivalta tai jäykältä, mutta meihin nämä adjektiivit eivät päde. Suhtaudumme työhömme vakavasti, mutta työskentelemme yhdessä sisukkaasti, erilaisia näkökulmia arvostaen ja huumorin höystämänä. Meillä pääset luomaan jotain ihan uutta yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

 

Haemme joukkoomme kahta asiantuntijaa, toinen vakituiseksi työntekijäksi ja toinen määräajaksi 9.9.2019 - 31.8.2020 (perhevapaan sijaisuus, jossa aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti).

 

Tehtävissä työskentelet asiantuntijana ohjelmistokehityksen ohjaamisen parissa. Parasta on, jos asiantuntijuutesi kohdistuu opintohallinnon asioiden pyörittämiseen sekä kykyyn muodostaa tästä kokonaisvaltaista näkemystä. Aiempi kokemus ketterän ohjelmistokehityksen parissa työskentelystä olisi nasta juttu!

 

Sorvaamme kuitenkin tehtäviä sen mukaan, millaista osaamista valituilla henkilöllä on. Tehtäviin voi kuulua mm.

 

  • ohjelmistokehityksessä tehtävien ominaisuuksien määrittelyä ja priorisointia yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa,
  • tuotteeseen liittyvien prosessien kuvausta,
  • ohjelmiston ominaisuuksien testaamista tai
  • asiakasrajapinnassa työskentelyä.

 

Olemme pieni, mutta kasvava yritys. Jos siis olet kiinnostunut työskentelemään meillä, ota yhteyttä vaikka taustasi ei suoraan osuisikaan kuvattuun rooliin – olemme aina kiinnostuneita ennakkoluulottomista ihmisistä, jotka eivät tyydy tavanomaiseen. Arvostamme asennetta, motivaatiota ja yhteistyökykyä.

 

Tule ja hae jo tänään! Toimita hakemus kuitenkin viimeistään ma 19.8.2019. Avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Odotamme hakemustasi!

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Mari Riihiaho to 8.8.2019 alkaen p. 0400 529 452 tai mari[piste]riihiaho[at]funidata[piste]fi.