Haemme toimeliasta työhön osallistuvaa

TYÖNJOHTAJAA NURMIJÄRVI / KLAUKKALA ALUEELLE

vastaamaan tiimisi toiminnasta ja päivittäisestä työnjohtamisesta.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimisi ja asiakkaiden kanssa. Tehtäviin kuuluu työmääräimien käsittely ja töiden järjestely, sekä vastaaminen ulkoalueiden hoidosta. Asiakkaan käyttämät työnohjausjärjestelmät ovat sinulle tuttuja (Granlund Manager, Tampuuri). Pidät huolen tiimin osaamisesta ja koordinoit henkilöresurssit kannattavasti, jotta päivittäiset työt tehdään laadukkaasti asiakasta kuunnellen. 

Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta, reipasta asennetta sekä halua tarttua erilaisiin työtehtäviin. Ajokortti, sekä suomen kielen taito välttämätön. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, ei kuitenkaan välttämätön. Työsuhde on vakituinen. Työaika 7–16. Tehtävä vaatii reipasta otetta ja myös osallistumista päivittäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme päivittäiseen elämään luomalla viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön.  Tukenasi ovat osaavat työkaverit ja suuren yrityksen resurssit. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, viimeistään 31.5.2022 Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Remo Kalajärv remo.kalajarv@kotikatu.fi ja aluejohtaja Heikki Huuskonen heikki.huuskonen@kotikatu.fi

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Kotikatu on osa PHM Groupia, joka työllistää yli 4 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 400 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta.

 

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot