PALVELUASIANTUNTIJA / NUOREMPI PALVELUASIANTUNTIJA, HELSINKI


Haemme palveluasiantuntijaa / nuorempaa palveluasiantuntijaa Ohjelmistot-osastollemme Helsinkiin.

Toimintamme tärkeimpiä tavoitteita on ohjata, tukea ja kehittää asiakkaidemme ylläpidon toteuttamista ja johtamista. Palveluasiantuntijana pääset tuottamaan Granlund Manager -ohjelmiston tukipalveluita sekä avustamaan projektipäälliköitä ja asiakkuuspäälliköitä monenlaisissa tehtävissä. Tehtäväkokonaisuutta voidaan kehittää kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?


MS Office -ohjelmat ovat sinulle tuttuja ja opit helposti uusien ohjelmistojen käytön. Olet kiinnostunut oppimaan uutta ja haluat olla luomassa viihtyisää työilmapiiriä. Voit olla koulutukseltasi merkonomi, restonomi tai esimerkiksi johdon assistentti -taustainen tradenomi. Kiinnostus ja/tai kokemus kiinteistöliiketoiminnasta katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä mielellään hyvää englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?


Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Tarjoamme ensiluokkaiset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden tehdä töitä mukavassa työympäristössä Suomen suurimpien kiinteistöomistajien kanssa.

Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatio kehittyy huimaa vauhtia. Granlund Oy on yritys, joka toimii tuon kehityksen terävimmässä kärjessä. Meillä pääset työskentelemään laajan asiantuntijajoukon kanssa, joka hallitsee niin digitaaliset ylläpidon työkalut kuin rautaisen käytännön tekemisen. Jos olet kehityshaluinen ja tavanomainen tekeminen ei ole sinun juttusi, niin tule mukaan joukkoomme ja vie osaamisesi uudelle tasolle.

Kiinnostuitko?


Kerro itsestäsi lisää ja lähetä vapaamuotoinen CV:si sekä hakemuksesi hakulomakkeellamme lauantaihin 31.8. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Granlund Manager asiakaspalvelupäällikkö Henri Salonen, p. 050 315 2756 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

 

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme. 

Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muista tallentaa liitetiedostot

CV
Vapaamuotoinen hakemus