Kesätyöntekijöitä Yrjö ja Hanna Koteihin

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Haemme energisiä ja iloisia kesätyöntekijöitä palvelukotityöntekijän, tukipalvelutyöntekijän sekä sairaanhoitajan tehtäviin Yrjö ja Hanna Kotien palvelutaloihin ympäri Suomen.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Palvelukotityöntekijältä edellytämme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja) ja sairaanhoitajalta vastaavasti sairaanhoitajan koulutusta. Myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu vähintään 2/3. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Tukipalvelutyöntekijöiden kohdalla esim. laitoshuoltajan koulutus on etu tehtävään hakiessa.

Sijaisuutesi aikana pääset kartuttamaan kokemusta eri asukasryhmien parissa työskentelystä mukavien työkavereiden kanssa. Otamme uudet työkaverit heti mukaan työyhteisöön ja perehdytämme uudet työntekijät tehtäväänsä aina huolella. Arvostamme työntekijöissämme tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä sekä ahkeruutta.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelutalon palveluesimieheen. Löydät yhteystiedot kotisivuiltamme www.yrjojahanna.fi/asumispalvelut/#kaikkikodit. Samalta sivulta löydät myös lisätietoja eri palvelutaloistamme.

Kiinnostuitko? Loistavaa! Odotamme innolla hakemustasi. Hae tehtävää viimeistään 28.2.2018 täyttämällä oheinen hakemus. Valitsethan valikosta vain ensisijaisen palvelutalon. Mikäli olet valmis työskentelemään muuallakin kuin ensisijaisesti valitsemassasi palvelutalossa, voit kertoa siitä hakemuksessasi.

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)
Ensisijaisesti kiinnostavat työtehtävätKiinnostavat yksiköt

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Voimassa oleva

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus