Haemme KIINTEISTÖNHOITAJAA 

Työssäsi huolehdit liikekiinteistöjen talotekniikasta. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät, jotka hoituvat sinulta ammattitaidolla. Kohteet sijaitsevat Malmin alueella. 

Mitä toivomme sinulta? Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, kiinteistöautomatiikka-, ilmanvaihto- ja paloilmoitinjärjestelmien tuntemusta ja aikaisempaa kokemusta liikekiinteistöjen hoidosta. Kuljemme kohteiden välillä autolla, joten ajokortti on välttämätön. Työ on itsenäistä, joten osaat kantaa vastuuta omasta tekemisestä ja priorisoida työtehtäviä.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn ja hyvät työvälineet, jotka helpottavat työntekoasi. Teemme töitä hyvällä fiiliksellä, ammattitaitoisten esimiesten ja mukavien työkavereiden kanssa. 

Olisiko tässä työ sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.10. Tehtävä täytetän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Olli Jokela, p. 040 356 4359.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260 M€ ja se toimii noin 2900 Kotikatulaisen voimin. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot