Avoin hakemus/Laboratoriopalvelut

Tervetuloa täyttämään Veripalvelun työhakemusta!

Veripalvelu vastaa keskitetysti koko maan verihuollosta. Huolehdimme verenluovutuksesta, tuotamme sairaaloille potilaiden hoidossa tarvittavat verivalmisteet sekä laboratorio- ja asiantuntijapalveluita. Tarjoamme sairaaloille myös kantasolujen ja elinten siirtoja tukevia palveluita. Veripalvelun laboratoriossa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektioseulontatutkimukset, veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset sekä laaja valikoima terveydenhuollon toimijoille tarjottavia erityisanalytiikan laboratoriotutkimuksia. Sairaaloille, terveyskeskuksille, neuvoloille ja yksityisille laboratorioille tarjottavat laboratoriopalvelut kattavat veriryhmä- ja kudossopeutuvuustutkimukset.

Laboratorioissamme Vantaan Vehkalassa työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista. Veripalvelu tarjoaa ainutlaatuisen työympäristön, jossa työtä tehdään yhteistyössä sairaala-asiakkaiden, vapaaehtoisten verenluovuttajien sekä Veripalvelun eri toimintojen kanssa.  Annamme kattavan perehdytyksen työhön liittyviin tehtäviin ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille erityisen tärkeää: panostamme henkilöstömme jaksamisen tukemiseen esimerkiksi tarjoamalla monenlaisia liikunta- ja hyvinvointietuja. 


Perustiedot

Tietosuojaseloste (linkki)

*
Sukunimi *
Etunimet *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Käytettävissä alkaen
Olen työskennellyt aiemmin Veripalvelussa

Kerro omasta osaamisestasi ja minkälaisesta tehtävästä/ työstä olet kiinnostunut?
Miksi olet kiinnostunut juuri Veripalvelusta työnantajana?
Suomi
Ruotsi
Englanti
Muu mahdollinen kielitaito (kerro omin sanoin)
Arvioi IT-osaamistasi (esimerkiksi Microsoft Office ohjelmien käyttö ja muut työssä käyttämäsi järjestelmät ja ohjelmat)
Lisää tähän linkki mahdolliseen LinkedIn profiiliisi
Kerro meille lisää itsestäsi, opinnoistasi ja työkokemuksestasi liittämällä tähän CV:si. Voit halutessasi liittää myös hakemuskirjeen tai muita liitteitä.