Palveluvastaava, ICT-infrastruktuuripalvelut

 

Työllisyysrahasto tuo turvaa työn muutoksissa. Luomme yhteiskuntaan hyvinvointia ja vakautta rahoittamalla työttömyysturvaa. Edistämme palkansaajien ja yrittäjien osaamisen uudistamista aikuiskoulutusetuuksilla. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Olemme dynaaminen asiantuntijaorganisaatio, jossa toimitaan joukkueena ja jokaisen työpanoksella on merkitystä. Haluamme olla edelläkävijä asiakaslähtöisessä palveluiden kehittämisessä ja toiminnan uudistamisessa digitalisaatiota hyödyntäen. Visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija. Sijoitamme suhdannepuskurissa olevia varoja tuottavasti ja turvaavasti.  Sijoitustoiminnassamme painotetaan maksuvalmiutta, ennustettavuutta ja vakaata tuottoa.

 

Tietotekniikan merkitys toiminnassamme on ratkaisevan tärkeää. Kehitämme nyt voimakkaasti Työllisyysrahaston toimintaa tukevan tietotekniikan johtamista ja tehokasta kehittämistä ja haemme uusia osaajia Liiketoimintateknologiat-toimintoomme.

 

Haemme Työllisyysrahastoon ICT-infrastruktuuripalveluiden palveluvastaavaa 

 

ICT-infrastruktuuripalveluiden palveluvastaavana vastaat Työllisyysrahaston ICT-infrastuktuuripalveluista ja niiden kehittämisestä koko elinkaaren ajan liiketoimintalähtöisesti ja palveluiden jatkuvasta kilpailukykyisyydestä huolehtien. Infrastruktuuripalveluihin kuuluvat mm. tietoliikenne- ja kapasiteettipalvelut. 

 

Palveluvastaavana määrittelet palvelutasot ja jatkuvuusvaatimukset sekä vastaat palveluratkaisujen arkkitehtuurista, jatkuvasta toimivuudesta ja dokumentoinnista yhdessä ICT-palvelutuotannon kanssa. Johdat palvelutoimittajia yhdessä ICT-palveluiden palveluhallinnan kanssa ja tuet palvelun budjetoinnissa ja kustannusseurannassa. 

 

Ketä etsimme

 

Sovit tehtävään, jos olet alan ammattilainen, jolla on näyttöä ICT-infrapalveluiden onnistuneesta johtamisesta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että sinulla on:

-      kokemusta tehtävänkuvan mukaisista palveluvastaavan tehtävistä

-      osaamista ICT-infrastruktuuripalvelujen kehittämisestä ja johtamisesta sekä sopimus- ja toimittajaohjauksesta

-      erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot

-      Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai sitä korkeampi koulutus

-      Kykyä kehittää ICT-palvelutuotantoa strategian mukaisesti 

 

Lisäksi odotamme:

 

-      ratkaisukeskeistä toimintatapaa

-      hyvää suullista ja kirjallista esiintymistaitoa 

 

Liity joukkoon

 

Tervetuloa asiantuntijoiden joukkoon monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Satsaamme henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

 

Näin haet

 

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Virpi Halme kertoo sinulle mielellään lisää. Virpin tavoitat puhelimitse numerosta 041 533 1376 maanantaina 8.7.2019 klo 14.00-16.00, torstaina 11.7.2019 klo 9.00-10.30 tai tiistaina 6.8.2019 klo 8.30-10.00.

Voit hakea tehtävää 7.8.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten haethan paikkaa nopeasti!

 


PERUS- JA YHTEYSTIEDOT
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Syntymäaika
Sukupuoli
KIELITAITO
Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli sinulla ei osaamista kyseisessä kielessä. Täytä vapaseen tekstikenttään kielet, joita voit hyödyntä työssä.
Suomi
Ruotsi
Englanti
Muu kielitaito
HAKEMUS

Vapaamuotoinen hakemus (vaihtoehto liitteelle)

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää > Choose file > Tallenna pienestä tallenna-painikkeesta liitteen vierestä.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Palkkatoive (€/kk)

TUTKINNOT
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi Lisätiedot

LISÄTIEDOT
Hakemustani saa käyttää myös muissa avoimissa tehtävissä.

Suostun siihen, että rekrytoinnin edetessä minulle tehdään luottotietojen tarkistus, turvallisuuselvitys ja huumausainetesti.

Mitä kautta kuulit tehtävästä?