SÄHKÖSUUNNITTELIJA / -PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, KOKKOLA, SEINÄJOKI JA VAASA

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo miltei 1 000, mutta kasvumme jatkuu ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.


Nyt haemme joukkoihimme sähkösuunnittelijoita ja sähkösuunnittelun projektipäällikköä.


Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- sekä asiantuntijatehtäviin. Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti. Toimipisteesi voi sijaita omien toiveittesi mukaan joko Kokkolassa, Seinäjoella tai Vaasassa.


Mitä tarjoamme sinulle?


Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja alan parhaat henkilöstöedut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.


Mitä odotamme sinulta?


Toivomme, että sinulla on vähintään teknikon tai insinöörin koulutus ja kokemusta sähkö- tai telesuunnittelusta sekä mahdollisesti asiantuntijatehtävistä. Myös urakoinnista hankittu kokemus katsotaan eduksi. Meille on tärkeää, että ajattelet asiakaslähtöisesti ja haluat toimia osana tiimiä. Myös halusi oppia uutta ja kehittää itseäsi vie organisaatiossamme eteenpäin.


Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen tehtäväsi voivat painottua joko sähkö- tai telesuunnitteluun tai vaikka molempiin. Tehtävänimikkeesi voi olla projektipäällikkö tai suunnittelija. Projektipäälliköiltä toivomme aikaisempaa projektipäällikkökokemusta.


Kiinnostuitko?


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 31.10.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.


Lisätietoja tehtävistä antavat Seinäjoen osalta osastonjohtaja Veli-Matti Rintaniemi p. 0400 561 301, Kokkolan osalta aluetoimiston johtaja Kari Rauhala p. 040 0595922  ja Vaasan osalta osastonjohtaja Ville Korpi p. 050 466 5123 sekä toimitusjohtaja Pekka Pajuniemi p. 040 553 0986. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa 
etunimi.sukunimi@granlund.fi.

 

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Toimipaikka, josta olen kiinnostunut *


Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muista tallentaa liitetiedostot

CV
Vapaamuotoinen hakemus