Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö, Helsinki

Oletko etsimämme sähkösuunnittelun ammattilainen, kokenut projektipäällikkö tai sellaiseksi haluava? Pidätkö vaihtelevasta työstä jossa pääset ratkomaan teknisiä haasteita yhteistyössä asiakkaiden kanssa? Asiantuntevasta tiimistämme voisi löytyä sinua kiinnostava paikka.

Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme sähkö- ja telesuunnittelijoita sekä -projektipäälliköitä Helsingin toimipisteeseemme.

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa ja asiantuntijamme työskentelevät alan kiinnostavimpien hankkeiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä pääset oman kiinnostuksesi mukaan hankkeisiin niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimistojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä toivomme sinulta?
Toivomme, että sinulla on DI- tai insinöörikoulutus ja kokemusta sähkö- tai telesuunnittelusta sekä mahdollisesti myös asiantuntijatehtävistä. Meille on tärkeää, että ajattelet asiakaslähtöisesti ja haluat toimia osana tiimiä. Myös halu oppia uutta ja kehittää itseään vie organisaatiossamme eteenpäin.

Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen tehtävät voivat painottua joko sähkö- tai telesuunnitteluun tai vaikka molempiin ja tehtävänimikkeesi voi olla projektipäällikkö tai suunnittelija.

Projektipäälliköiltä toivomme lisäksi projektipäällikkökokemusta muutaman vuoden ajalta.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonjohtaja Topi Volama p. 040 547 9199 ja tekninen johtaja Pasi Poikonen p. 050 315 2499 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus