Sytytkö hyvästä asiakaspalvelusta? Pysyykö sinulla langat käsissä tiukemmissakin tilanteissa? Oletko oivaltava tyyppi, joka auttaa ihmisiä mielellään arjen pienissä ja hiukan suuremmissakin ongelmissa?

Haemme

ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävässä vastaat ensiluokkaisen asiakaspalvelun tarjoamisesta asiakkaillemme, joita ovat asiakasyhtiöidemme asukkaat ja isännöitsijät. Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja kasvokkain, asiakkaiden ongelmanratkaisua, huoltopyyntöjen käsittelyä, avainhallintaa, järjestelmien ylläpitoa, sekä muita yleisiä toimistotehtäviä. Työpaikka sijaitsee Malmilla.

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka viihtyy asiakaspalvelutehtävissä. Menestyt tehtävässä hyvin, jos pystyt palvelemaan asiakkaitamme myös englannin kielellä ja omaat hyvät IT-taidot. Työ on ajoittain kiireistä, joten pystyt toimimaan myös kiireessä ja pyörittämään samanaikaisesti useita tehtäviä. Oma-aloitteinen tiimipelurikin pitäisi olla.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavan ja kannustavan työilmapiirin sekä mielenkiintoisia työtehtäviä kiinteistönhuollon asiakaspalvelussa. Kotikadulla työskentelet osaavien työkavereiden ja esimiehen tukemana.

Tartu tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi ja palkkatoiveesi oheisen hakulomakkeen kautta viimeistään 26.1. Ethän jätä hakua viimeiseen päivään, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Satu Hannulaan, p. 050 446 1766.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1300 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Pirkanmaalla, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot