Työnjohtaja Vierumäkeen

Oiva Wood Solutions on puurakentamisen kokonaisvaltainen asiantuntijakumppani, joka tarjoaa kilpailukykyisiä ratkaisuja ammattirakentamiseen. Toteutamme asiakkaillemme puurakentamisen onnistumisia, aina hankesuunnittelusta tuoteosatoimitukseen ja tarvittaessa asennukseen asti.

Puumerkki konserni on puurakentamisen tuotteiden ja palvelujen asiantuntija. Puumerkki konsernin muodostaa Puumerkki Oy ja Virossa toimiva Puumerkki AS sekä puurakentamisen asiantuntijakumppani Oiva Wood Solutions Oy. Olemme kansainvälinen toimija, joka palvelee rakennusliikkeitä, jälleenmyyjiä ja teollisuutta Suomessa sekä Baltian alueella. Työllistämme noin 200 henkilöä Suomessa ja Virossa, joista noin 50 Vierumäen tuotantoyksikössämme.  

 

Etsimme nyt Vierumäen tehtaallemme

TUOTANNON TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan puuelementtien ja kattoristikko tuotantoprosessin johtamisesta, henkilöstöstä sekä työturvallisuudesta.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja kehityshaluinen. Olet työhösi sitoutuva ammattilainen, jolla on soveltuva tekninen koulutus, kuten rakennusinsinöörin tai puuinsinöörin koulutus tai vastaavat tiedot. Voit olla myös opintojasi viimeistelevä ja uraasi aloitteleva tuleva ammattilainen. Työkokemus elementtituotannosta ja aiemmista esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Työturvallisuusasiat ovat etusijalla työssäsi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä työympäristössä, jossa työn tekeminen on kiinnostavaa. Työtä tehdään innokkaassa usean työnjohtajan tiimissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Massinen puh. 0405534266

Laita hakemus, CV ja palkkatoive oheisella linkillä 31.1.2021 mennessä. Toimithan kuitenkin pian sillä haastattelemme heti sopivan henkilön löydyttyä.


VAKIOARVOT JA HAKEMUKSEN ASETUKSET

Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero
Äidinkieli

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää >> Choose file >> TALLENNA PIENESTÄ TALLENNA-PAINIKKEESTA LIITTEEN VIERESTÄ.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Oletko ollut aikaisemmin töissä Puumerkillä?

Lisätietoja
KOULUTUSTIEDOT
Tutkinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi Lisätiedot

0.2 KIELITAITO
 
Kiitettävä
 
Hyvä
 
Tyydyttävä
 
Välttävä
 
Lisätietoja
  Kiitettävä Hyvä Tyydyttävä Välttävä    
Kieli
   
suomi
   
englanti
   
ruotsi
   
venäjä
   
saksa
   
muu, mikä?