TKI-asiantuntija

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 700 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme Haaga-Helian yrittäjyyden ja liiketoiminnan uudistamisen tutkimusalueelle
TKI-asiantuntijaa
määräaikaiseen työsuhteeseen 1.12.2022–30.11.2023 väliselle ajalle.

TKI-asiantuntijana työtehtäviisi kuuluu Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio -hankkeen digitaalisten opintosisältöjen (MOOC) tuotanto ja totutus yritysten muutoskyvykkyyden kasvattamiseksi. Hankkeessa tuotetaan ja toteutetaan yritysten muutoskyvykkyyttä lisääviä mikro-opintosisältöjä, tapahtumia ja ekosysteemiverkoston kehittämistä, mistä syystä aikaisempi kokemus ja osaaminen aihealueen kannalta keskeisissä osaamisalueilla katsotaan tehtävään valitulle henkilölle eduksi.

Et tarvitse työssäsi pedagogista pätevyyttä, lavakarismaa tai hyvää radioääntä, sillä tehtäväsi ei edellytä opetusta tai kameran edessä työskentelyä. Sen sijaan olet opetuksen tekninen mahdollistaja ja korkeatasoisten prossien kehittäjä. Arvostamme, mikäli sinulla on työhön soveltuva korkeakoulutus. Työskentelet hankkeessa kahden muun asiantuntijan kanssa. Lisäksi työtäsi tukee Haaga-Helian monialainen ja osaava henkilöstö, joka haluaa sinun menestyvän tehtävissäsi.

Odotamme:

  • sinulla on audiovisuaalisen alan työkokemusta
  • ymmärrät digitaalisten koulutusten järjestämisestä (MOOC)
  • pystyt koordinoimaan tuotantoa
  • osaat jäsentää prosesseja helposti ymmärrettävään muotoon
  • ymmärrät saavutettavuusvaatimuksista ja tekijänoikeuksista
  • olet tiimipelaaja, joka tulee toimeen ihmisten kanssa

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusaluejohtaja Hannu Vahtera, hannu.vahtera@haaga-helia.fi.

Hae tehtävää viimeistään 14.12.2022, mutta huomaa, että paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Liitä hakemukseesi CV.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Digitaidot

Kielitaito

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot