Talousassistentti

 

A-Katsastus Group on Suomen johtava ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava toimija. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, tieliikenteen lupapalvelut sekä autotarvikkeiden myynnin. A-Katsastus Groupilla on noin 1 000 työntekijää yli 190:ssa toimipisteessä Suomessa. www.a-katsastus.com

 

A-Katsastus Group is one of the leading European companies providing vehicle inspection, trade-in inspection and registration services. Its service range also includes drivers' examinations, road traffic licence services and the sale of car accessories. A-Katsastus Group has a total of around 1,000 employees at over 190 outlets in Finland. www.a-katsastus.com

 

Haemme nyt A-Katsastus Groupin taloustiimiin Pitäjänmäelle vakituiseen työsuhteeseen

 

Talousassistenttia.

 

Työtehtäviisi kuuluvat konserniyhtiöiden laskutus, osto- ja myyntireskontran hoito, matkalaskujen käsittely sekä muut avustavat toimistotehtävät. Päivittäisiä tehtäviä ovat myös asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse. Toimit tehtävässäsi aktiivisesti yhteistyössä sekä oman tiimin että talon sisäisten sidosryhmien kanssa.

 

Odotamme Sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Toivomme myös, että olet toimelias, positiivinen ja nopea oppimaan uutta. Työsi koostuu numeroiden kanssa toimimisesta, joten olet tarkka ja vastuuntuntoinen työntekijä. Sinulla on kyky omaksua uudet järjestelmät helposti etkä myöskään kaihda rutiineja osana työnkuvaasi. Katsomme eduksesi Basware IP:n ja Microsoft Dynamics AX:n aiemman käytön.

 

Toivomme Sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, esim. merkonomi/tradenomi, ja olet suuntautunut taloushallintoon. Kielitaitovaatimuksena on englannin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

 

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Meillä pääset osaksi aktiivista ja kehittämishaluista työtiimiä, jossa tukenasi ovat A-Katsastus Group Oy:n ja Suvia Group Oy:n muodostama kahden konsernin taloushallinnon tiimi. Pääset kehittymään omassa työssäsi ja sinulla on myös mahdollisuus kasvaa vastuullisimpiin tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Olli-Matti Koskela puh. 040 7375 688 tiistaina 14.7.2020 klo 10-11 tai torstaina 6.8.2020 klo 14-16. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.8.2020  oheisen linkin kautta.

 


Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen (p.k.vvvv)

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Koulutustiedot
Ilmoita seuraavaksi hakemasi tehtävän kannalta oleellisimmat koulutukset, aikajärjestyksessä uusin ensin
Koulutus
Tutkintotaso Tutkintonimike Pääaine Oppilaitos Valmistumisvuosi
Muu koulutus ja kurssit
Koulutus/kurssi Suoritusvuosi (xxxx) Lisätiedot
Lisätietoja koulutuksestasi
Ilmoita seuraavaksi hakemasi tehtävän kannalta oleellisin työkokemus, aikajärjestyksessä uusin ensin
Työkokemus
Alkoi (kk/vuosi) Päättyi (kk/vuosi) Tehtävänimike Työnantaja Tehtävien kuvaus
Muu hakemasi tehtävän kannalta olellinen osaaminen
Esittelyteksti
Kerro itsestäsi (mikäli et halua liittää erillistä hakemusta)
Liitteet
Halutessasi voit liittää erillisen hakemuksen ja CV:n alla olevan Lisää-painikkeen kautta.
CV ja hakemus
Hakemuksesi tallentuu järjestelmäämme, kun painat Lähetä

Työnhakijoiden rekisteriä koskeva tietosuojaseloste.