RAKENNUSAUTOMAATIOASIANTUNTIJA / -SUUNNITTELIJA, KUOPIO

 

Mikään nykyaikainen rakennus ei toimi optimaalisesti ilman toimivaa automaatiota. Oletko kiinnostunut rakennusautomaatiosta ja sen kehittämisestä? Haluatko saada työlläsi aikaan parhaat toiminnalliset ratkaisut, energiatehokkuuden ja hyvät sisäolosuhteet? Jos tällainen työ houkuttelee, jatka ihmeessä lukemista.

 

Haemme nyt Kuopion toimistollemme rakennusautomaatiosuunnittelijaa / -asiantuntijaa.

 

Tehtäviisi kuuluu automaatiosuunnittelu ja automaatioon liittyvät asiantuntijatehtävät, kuten aktiivinen toiminta asiakasrajapinnassa ja työmailla. Tehtäviisi voi kuulua myös esimerkiksi osallistuminen eri asiakkuuksien kiinteistöjen automaatioprosessien kehittämiseen, seurantaan ja raportointiin.

 

Monipuolisten työtehtävien lisäksi pääset mukaan mukavaan ja asiantuntevaan tiimiin, joka hoitaa työtehtävät tosissaan, mutta ei totisesti. Yhdessä teemme maailmasta vähähiilisen ja ympäristöystävällisemmän meille kaikille.

 

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi 

 

Meitä granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Olemme työntekijöidemme omistama yritys ja hommat hoituvat meillä sutjakkaasti ilman ylimääräisiä kiemuroita.

 

Meillä voit laajentaa osaamistasi koulutuksissa, oppia uutta työkavereiltasi tai kasvattaa kokemustasi monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa. Valitse ammatillisen kehittymisen suuntasi ja etene kohti sinulle sopivaa tavoitetta – esimiehesi ja tiimisi kannustamana.

 

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.

 

Mitä toivomme sinulta?

 

Etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on aitoa kiinnostusta rakennusautomaatioon ja sen kehittämiseen. Toivomme sinulta automaatioalan teknistä koulutusta (ins./DI), mutta voit yhtä lailla olla automaatioalasta kiinnostunut LVI- ja sähköalan osaaja. Hallitset myös työssäsi nykyaikaiset IT-suunnittelu- ja mobiilityökalut. Voit olla vasta alalle tullut, tai jo kokeneempi tekijä. Aiempi suunnittelukokemus ja eri järjestelmätoimittajien järjestelmätuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys - koulutamme kaikki tekijämme tehtäviinsä huolellisesti.

 

Kiinnostuitko?

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta tiistaihin 6.10.2020 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennusautomaatioasiantuntija Jukka Pietikäinen, p. 040 187 7423 ja 21.-25.9. välisen ajan osastonjohtaja Tuomas Lehikoinen, p. 050 315 2687 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi

 

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus