Sytytkö hyvästä asiakaspalvelusta? Pysyykö sinulla langat käsissä tiukemmissakin tilanteissa? Oletko oivaltava tyyppi, joka auttaa ihmisiä mielellään arjen pienissä ja hiukan suuremmissakin ongelmissa?

HAE PÄIVYSTÄJÄKSI PALVELUKESKUKSEEMME HELSINGIN PITÄJÄNMÄELLE

Osana palvelukeskuksemme tiimiä vastaat ensiluokkaisen palvelun tarjoamisesta asiakkaillemme: tuet ja edesautat asiakkaittemme viihtyisää ja turvallista asumista kellon ja kalenterin ympäri. Tärkein työtehtäväsi on päivystystehtävien vastaanotto puhelimitse ja niiden välittäminen eteenpäin päivystäville kiinteistönhoitajille.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä ihmisläheistä ja positiivista palveluasennetta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja hyvä englannin kielen taito, ruotsin kielen osaaminen on plussaa. Palvelukeskuksemme työ on ajoittain kiireistä ja edellyttää siten hyvää paineensietokykyä. Työssä tarvitaan myös ongelmanratkaisutaitoa sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Arvostamme myös ymmärrystä talotekniikasta.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään, viihtyisät työtilat Pitäjänmäellä, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään palvelukeskustamme. Työskentelet Kotikadulla osaavien esimiesten ja mukavien työkavereiden keskellä. Työ on monipuolista ja itsenäistä puhelinasiakaspalvelua. Työaikasi on arkisin klo 14-07 välillä sekä viikonloppuisin kaikkina kellonaikoina. Teet töitä joko työparisi kanssa tai yksin.

Tartu tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi oheisen hakulomakkeen kautta viimeistään 9.3.2021. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Jos nautit monipuolisesta tekemisestä, viihdyt asiakaspalvelutyössä ja haluat tehdä töitä ilta- ja yöaikaan, paikka voi olla juuri sinulle! Toimi kuitenkin nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Sini Tuomaalaan, p. 050 515 1842

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260M€ ja se toimii noin 2900 Kotikatulaisen voimin. Kotikatu ja PHM Group (PorvoonHuoltomiehet) yhdistyivät syyskuussa 2020.

 

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot