Haemme

TIIMINVETÄJÄÄ viheralueiden ylläpitotöihin 

Työtehtäviin kuuluvat viheralueiden hoitotyöt, kitkeminen, pensaiden leikkuut, kausikasvien hoito ja kastelut. Osallistut käytännön töiden organisointiin ja toimit kentällä kausityöntekijöiden ohjaajana töihin osallistuen. Työaika on arkisin klo 7-15. Työt aloitetaan varikoltamme Espoon Nihtisillasta. Työsuhde alkaa 1.4. tai sopimuksen mukaan. 

Työn hoitaminen edellyttää tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Liikumme kohteiden välillä pakettiautolla, joten B-ajokortti on välttämätön. Tarvittaessa kykenet ajamaan myös kiinteistöhuoltotraktoria ja päältä ajettavaa nurmikonleikkuukonetta. Työturvallisuus on sinulle tärkeää. Toivomme aikaisempaa viheralan kokemusta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn, kattavan perehdytyksen sekä mielenkiintoisia työtehtäviä. Työskentelet Kotikadulla osaavien esimiesten ja mukavien työkavereiden keskellä. 

Tartu tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi oheisen hakulomakkeen kautta viimeistään 31.1. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä viherpalvelu(at)kotikatu.fi. 

Tervetuloa töihin Kotikadulle!

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260 M€ ja se toimii noin 2900 Kotikatulaisen voimin. Kotikatu ja PHM Group (Porvoon Huoltomiehet) yhdistyivät syyskuussa 2020.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot