LVI-suunnittelija/-projektipäällikkö, Jyväskylä


Meillä Granlundin Jyväskylän toimistolla työskentelee 30 talotekniikan, energian, projektinjohtamisen ja kiinteistönpidon ammattilaista. Meillä on kova halu kehittää yritystämme ja toimintojamme edelleen. Nyt haemme mukavaan joukkoomme

LVI-suunnittelijaa/projektipäällikköä.

Granlundin Jyväskylän toimiston tavoitteena on vastata markkinan kasvavaan kysyntään. Asiakkaiden kanssa pyrimme luomaan koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia. Olemme toimineet Jyväskylässä yli 30 vuotta, mutta Granlund Jyväskylä Oy:nä olemme nuori yhtiö.

Tavoitteenamme on olla Jyväskylässä alan halutuin kumppani ja paras työpaikka. Asiakkaillemme haluamme olla dynaaminen ja ketterä toimija, joka pystyy ratkomaan ongelmia ja laatimaan suunnitelmia alan viimeisintä tietoa hyödyntäen.

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti: suunnitteluprojektien rinnalla meillä on tarjota kiinnostavia ylläpito-, valvonta- ja rakennuttamistehtäviä.


Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Meitä granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Olemme työntekijöidemme omistama yritys.

Meillä voit laajentaa osaamistasi koulutuksissa, oppia uutta työkavereiltasi ja kasvattaa kokemustasi monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa.

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.


Mitä toivomme sinulta?

• Olet koulutukseltasi LVI-alan insinööri, YAMK tai DI.

• Kokemus suunnittelutyöstä katsotaan eduksi. Voit olla myös vastavalmistunut.

• Suunnitteluohjelmat CADs ja MagiCad ovat tuttuja ja osaat tietomallinnuksen perusteet.


Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme torstaihin 29.4.2021 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jari Manninen p. 040 523 6645.

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus