Key Account Manager

Key Account Manager 

 

Vastuu Group on innovatiivinen, kansainvälinen ja nopeasti kasvava IT- ja palveluyritys, joka kehittää sähköisiä palveluita kohti alustataloutta kiinteistö- ja rakentamisalan tarpeisiin.

 

Meillä työskentelee intohimoisesti työhönsä suhtautuvia ammattilaisia koodareista klarinetinsoittajiin ja insinööreistä vuorikiipeilijöihin. Innostamme luovuuteen ja annamme tilaa uusille ideoille. Arvostamme ihmistä – yhdessä saamme aikaiseksi parempaa. Vastuu Groupilla on jatkuvan oppimisen kulttuuri, mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja tehtäväkiertoon. Olemme itseohjautuva organisaatio ja menestyneet mahtavasti Great Place to Work®:n Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa. Vuonna 2020 Great Place to Work -tutkimuksen sijoituksemme oli viides.

Nyt etsimme energiseen joukkoomme Key Account Manageria!

 

Mitä haemme?

Key Account Managerina toimit Vastuu Groupin isoimpien asiakkuuksien parissa. Sinulla on oma asiakkuussalkku, jonka yrityksiä hoidat kokonaisvaltaisesti täsmällisellä ja selkeällä otteella. Kontaktoit aktiivisesti asiakkaita, mutta toimit myös heidän yhteyshenkilönään ratkoen sujuvasti asiakkailta tulleet kysymykset.

Rooliin kuuluu merkittävänä osana viestintä, kuten vuosittaiset palvelupalaverit, esitysmateriaalien ja muistioiden tekeminen, uutiskirjeet, muutoksista ja uusista palveluista viestiminen sekä lisämyynti. Sopimusten laatiminen, uusiminen ja muokkaaminen ovat myös vastuullasi. Pystyt pitämään langat käsissäsi isoissakin yritysmuutosprojekteissa ja hoidat taustatyöt sekä dokumentoinnin täsmällisesti. Osaat myös delegoida tehtäviä ja seurata niiden edistymistä varmistaen aikataulussa pysymisen.

Sinulla on loistavat neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja esiintyminen on sinulle luontevaa. Esittelet sujuvasti sekä selkeästi palveluvalikoimaamme ja pidät koulutuksia Vastuu Groupin eri palveluista asiakkaallemme. 

Kykenet työskentelemään proaktiivisesti ja itsenäisesti, mutta sinulta sujuu myös tiimityöskentely. Key Account Managerin tehtävässä teet kattavasti yhteistyötä Vastuu Groupin eri yksiköiden parissa ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman tiimin kanssa.

Tehtävä vaatii hyvää ajanhallintaa ja sopeutumista nopeastikin muuttuviin tilanteisiin sekä laajojenkin kokonaisuuksien loistavaa hallintaa.

Näitä edellytämme:

  • Aiempaa kokemusta Key Account Managerin tai Account Managerin roolista

  • Kokemusta isojen asiakkuuksien hoidosta ja B2B-myynnistä

  • Ymmärrys rakentamis- ja kiinteistöalasta tai tilaajavastuulaista katsotaan eduksi

  • Ajanmukaiset tietotekniset taidot sekä kyky omaksua uusia ohjelmistoja ja työkaluja nopeasti (esim. Office-ohjelmat)

  • Kaupallisen alan tutkinto

  • Hyvät viestintä- ja esiintymistaidot suomeksi ja englanniksiNämä ovat eduksi työssä loistamisessa:

  • Ruotsin kielen taito

  • Innovatiivinen ajattelutapa ja ratkaisukeskeinen työskentelyote

  • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja ajatella asioita asiakkaiden silmin

  • Inspiroiva, sosiaalinen ja positiivinen asenne

 

Tarjoamme sinulle:

Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen 

Mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvasi

Erinomaiset henkilöstöedut 

Itseohjautuvan ja työntekijöistä aidosti huolehtivan yrityskulttuurin, sekä tietenkin mahtavat työkaverit!

 

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


Hakijan perustiedot

Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk)

Liitteet

CV ja vapaamuotoinen hakemus
Mikäli tallentaminen ei onnistu, lähetäthän hakemuksen liitteineen osoitteeseen: rekry@vastuugroup.fi. Lisää viestiin myös perustiedot ja haettava paikka.
Hakemus ja CV

Palkkatoive (€) *
Palkkatoivomuksen lisätiedot