PALOILMOITINASENTAJA

LSK Group on talo- ja teollisuustekniikan asiantuntijayritys, joka keskittyy tuottamaan älykkäitä, energiatehokkaita ratkaisuja sekä uusia innovaatioita asiakkaidensa nykyisiin ja tulevaisuuden tarpeisiin. Vuonna 1930 perustetussa perheyhtiössä työskentelee lähes 300 teknisten alojen asiantuntijaa. LSK:n liiketoiminnat koostuvat talotekniikasta ja teollisuusautomaatiosta koko Suomen kattavasti. Yrityksen päätoimipiste on Lahdessa. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 50 milj. €.

LSK Electrics Oy on talotekniikan täyden palvelun talo, joka tuottaa asiakkailleen taloteknisen alan sähkö-, tele- ja turvajärjestelmäratkaisuja sekä LVISA-kokonaispalveluja sisältäen talotekniikka-asennukset, kunnossapidon ja huollon sekä suunnittelu- ja käytönjohtopalvelut. Toimintaperiaatteenamme on tarjota laadukasta, joustavaa ja nopeaa palvelua. LSK Electrics Oy on osa LSK konsernia.

Haemme asentajaporukkaamme Lahteen

PALOILMOITINASENTAJAA

Paloilmoitinasentajana toimit pääasiassa palojärjestelmien asennus-, huolto ja kunnossapitotehtävissä Etelä-Suomessa. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä muiden järjestelmien parissa kuten rikosilmoitin, kulunvalvonta ja kameravalvonta.

Sinulla on sähköasentajan perustutkinto, yli kahden vuoden kokemus paloilmoitinasentajan työstä sekä kokemusta eri paloilmoitinjärjestelmistä ja niiden ohjelmoinnista (Schneider, Hedengren, ja Panasonic). Osaat työskennellä asiakaspalveluhenkisesti ja itsenäisesti, työotteesi on oma-aloitteinen ja reipas. Sinulla on myös perustaidot Office-ohjelmista sekä B-ajokortti. Eduksi katsotaan myös osaaminen eri järjestelmien asennuksista kuten kulunvalvonta, kameravalvonta ja rikosilmoitinjärjestelmät.

Perheyhtiömme yrityskulttuuri perustuu hyvään yhteishenkeen, toistemme auttamiseen ja iloisen rentoon ilmapiiriin. Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen työn sekä hyvät työsuhde-edut. Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka tuntevat arvomme omikseen ja uskaltavat tarttua reippaasti uusiin haasteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Mikko Heikkinen, p. 044 445 0660.

Aloitamme valintaprosessin jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2022.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Kuva
Haun tiedot
Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot (jos liität CV:n, ei tarvitse täyttää)

Tutkintoaste Koulutusala Tutkintonimike Oppilaitos Opintosuunta/pääaine Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto Rivin tunniste

Muut koulutukset ja opinnot (jos liität CV:n, ei tarvitse täyttää)

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Rivin tunniste

Työkokemus (jos liität CV:n, ei tarvitse täyttää)

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö Rivin tunniste
Pätevyydet
Vapaamuotoinen kuvaus itsestä
Muuta
Kerro tarkemmin koulutuksestasi ja erityistaidoistasi
Kerro tarkemmin kertyneestä työkokemuksestasi
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus (muista tallentaa valinnan jälkeen)

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot