Kesätyöntekijöitä tuotantoon

Puumerkki konserni on puurakentamisen tuotteiden ja palvelujen asiantuntija. Puumerkki konsernin muodostaa Puumerkki Oy ja Virossa toimiva Puumerkki AS sekä puurakentamisen asiantuntijakumppani Oiva Wood Solutions Oy. Olemme kansainvälinen toimija, joka palvelee rakennusliikkeitä, jälleenmyyjiä ja teollisuutta Suomessa sekä Baltian alueella. Työllistämme noin 200 henkilöä Suomessa ja Virossa, joista noin 50 Vierumäen tuotantoyksikössämme.

 

Oiva Wood Solutions on puurakentamisen kokonaisvaltainen asiantuntijakumppani, joka tarjoaa kilpailukykyisiä ratkaisuja ammattirakentamiseen. Toteutamme asiakkaillemme puurakentamisen onnistumisia, aina hankesuunnittelusta tuoteosatoimitukseen ja tarvittaessa asennukseen asti.

 

Kesätyöntekijöitä tuotantoon

Haemme Oiva Wood Solutions Oy:n taloteollisuuteen elementtityöntekijöitä.

Tarjoamme määräaikaisia tehtäviä useammalle henkilölle, tehtävät ovat tuotannon työtehtäviä. Työntekijältä vaaditaan valmiutta tekemään 2-vuorotyötä.

Tuotannossa tulet työskentelemään esimerkiksi seinäelementti, laatta ja kattoristikkotuotannossa. Tuotannon työtehtävissä edellytetään erityisesti hyvää työasennetta ja -motivaatiota. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä tiimissä. Aikaisempi rakennuspuolen työkokemus tai koulutus katsotaan eduksi. Työturvallisuusmääräykset edellyttävät, että olet vähintään 18-vuotias. Työ on fyysistä rakennusalan työtä.

Tarjoamme työtä mukavassa työporukassa ja kaikkiin työtehtäviin järjestetään työnopastus ja perehdytys. Yrityksemme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jarno Matilainen puh. 040 7520541 tai tuotantopäällikkö Lauri Massinen puh. 040-5534266.

Laita hakemukset oheisen linkin kautta 3.3.2021 mennessä. Toimithan kuitenkin pian, koska haastattelut aloitetaan heti ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero
Äidinkieli

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää >> Choose file >> TALLENNA PIENESTÄ TALLENNA-PAINIKKEESTA LIITTEEN VIERESTÄ.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Oletko ollut aikaisemmin töissä Puumerkillä?

Lisätietoja
KOULUTUSTIEDOT
Tutkinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi Lisätiedot

0.2 KIELITAITO
 
Kiitettävä
 
Hyvä
 
Tyydyttävä
 
Välttävä
 
Lisätietoja
  Kiitettävä Hyvä Tyydyttävä Välttävä    
Kieli
   
suomi
   
englanti
   
ruotsi
   
venäjä
   
saksa
   
muu, mikä?